Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

H Δαύλεια και οι Scorpions!!!

Βροντερό παρών ακόμα και με πανό έδωσε η Δαύλεια στη συναυλία  των Scorpions το βράδυ της Τετάρτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες που απέστειλε εκλεκτός αναγνώστης της viotia οι Σκορπιοί -το διεθνούς φήμης συγκρότημα με τις μεγάλες επιτυχίες- σήκωσαν το πανό της Δαύλειας την ώρα που οι οπαδοί τους τους αποθέωναν. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η Δαύλεια είναι παντού, η Λιβαδειά είναι παντού... Αλλά και η viotia χάρη στους ανγνώστες της είναι παντού.
Αποθεώθηκαν οι θρυλικοί «Σκορπιοί» , το βράδυ της Τετάρτης (27/11) στη τελευταία τους συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας τους, ανά τον κόσμο με τίτλο Get your sting and blackout.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν κατάμεστο με κοινό αποτελούμενο από 16χρονα παιδιά μέχρι μεσήλικες, που μεγάλωσαν με τα τραγούδια τους.
Οι Klaus Meine, James Kottak, Pawel Maciwoda, Rudolf Schenker και Matthias Jabs, προσέφεραν στο κοινό μια τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία που είχε τα πάντα.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας οι Scorpions δώρισαν και πολλές μπαγκέτες για drums, τις οποίες πετούσαν στους τυχερούς που βρίσκονταν στο μπροστινό μέρος της αρένας.
Σημειώνεται μάλιστα, πως κάποιοι από τους τυχερούς έδωσαν στον Klaus Meine μια ελληνική σημαία, την οποία φόρεσε στην πλάτη του και στη συνέχεια την πέταξε στο κεντρικό κομμάτι της σκηνής.
Στο τέλος της συναυλίας αφού χαιρέτησαν τον κόσμο γύρισαν ξανά στη σκηνή, μετά από απαίτηση του κοινού που τους φώναζε να επιστρέψουν , απογειώνοντας το κοινό με τις ροκιές τους.
Για το i-live news

Newslink Hellas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουάου! γεια σου Δαύλεια γειά σου Βοιωτία!