Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Το καρουσέλ στην πλατεία της Λιβαδειάς και 37 φωτογραφίες

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς να οργανώσει μια πολυήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή  εγκαθιστώντας έναν ονειρικό για τους μπόμπιρες παιδότοπο στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Χθες βράδυ έγιναν τα οιονεί εγκαίνια που καθόλου δεν απέτρεψαν τους  μικρούς Λιβαδείτες από το να συνεχίσουν το παιχνίδι τους και τους γονείς να πάρουν μια γιορταστική ανάσα. Η προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς βρήκε υποστήριξη από πολλούς συλλόγους της βοιωτικής πρωτεύουσας αλλά και από αρκετούς χορηγούς όπως βλέπετε στη αφίσα. Δείτε το φωτορεπορτάζ.


http://viotiarecords.blogspot.com/2010/12/37.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία πρωτοβουλία από τον εμπορικό σύλλογο, αλλά αν έπαιρναν και την πρωτοβουλία να μειώσουν τις τιμές θα ήταν ακόμα πιο ωραία τα πράγματα και για τα καταστήματα και για τους καταναλωτές.
Επίσης
οι πολιτικοί και οι πολιτευτάδες μην δουν κάμερα και μικρόφωνα πρώτοι πρώτοι!
Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε στη δεκαετία του 80 κι ότι η υπερέκθεση είναι σήμερα αρνητικό στοιχείο ;
Τους βαρεθήκαμε . Ας κα΄νουν την δουλειά τους αν είναι ικανοί κι ας
αφήσουν την μόστρα . Χορτάσαμε μόστρες και πόζες τόσα χρόνια και αποτέλεσμα 0!