Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

"Γαϊτανάκι" ευχών από τη Λιβαδειά!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι προσωπικά σε εσένα και στη Βοιωτία το εγκυρότερο κι αξιόπιστο μπλογκ του νομού μας χρόνια πολλά και πάντα δημιουργικά για το καλό της περιοχής μας όπως έχεις αποδείξει μέχρι τώρα. Να συνεχίσεις έτσι , με αντικειμενική και υψηλού επιπέδου κριτική σε όλους γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Χρόνια πολλά, με αγάπη και στους χιλιάδες αναγνώστες σου.

ΥΓ. Κάθε χρόνο στις γιορτές μας βάζεις επιλεγμένη ποιοτική μουσική, φέτος που θα μείνουμε λόγω κρίσης στο σπίτι φρόντισε για τη διασκέδασή μας περισσότερο με κομμάτια κι αφιερώματα αξιόλογα για να περάσουμε πιο ευχάριστα τις μέρες αυτές και να διώξουμε για λίγο την κατάθλιψη...

βοιωτός είπε...

Ευχαριστώ πολύ ανώνυμε. Χρόνια Πολλά και φυσικά θα έχουμε και φέτος καλή μουσική.
Αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν είναι η ώρα της κατάθλιψης αλλά η ώρα του αγώνα.
Ψηλά το κεφάλι!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βοιωτέ χρόνια πολλά και καλά και μαζί σου εκεί που λες ότι "είναι η ώρα του αγώνα"...
αλλά αγώνα για τί; αγώνα για ποιον;είμαστε απελπισμένοι δεν πιστεύουμε κανένα κόμμα , κανένα κίνημα κανένα πολιτικό ΄η πολιτευτή , συνδικαλιστή
στη χώρα της διαφθοράς , της αναξιοκρατίας και της ρεμούλας όπως όλοι παραδέχοανται...
Ποια ελπίδα , οι νέοι μας φεύγουν και οι μεγαλύτεροι είναι αφοπλισμένοι. Όσο για τους σημερινούς συνταξιούχους (όχι τους μαϊμού κομματικούς από τα 45-50!) αλλά εκείνους που έφτιαξαν με τον ιδρώτα και το αίμα της ψυχής τους την Ελλάδα ,εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για όσους λυμαίνονται τόσα χρόνια τους κόπους και τις θυσίες μας.
Δεν τις κάναμε για να μας πουν μια μέρα ότι πτωχεύσαμε αλλά για όλα τα παιδιά της Ελλάδας. Δυστυχώς η ξεφτίλα είναι απεριόριστη όπως και η κατάντια τους. Ντροπή τους και θα έρθει η ώρα της πληρωμής .

Ανώνυμος είπε...

+ 1000!

Χ. είπε...

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ελεύθερη άποψη έχουν σήμερα όσοι δεν τα φάγανε μαζί . Όλοι οι άλλοι κάνουν τουμπεκί. Από την σιωπή λοιπόν κρίνουμε την ενοχή όλων.

βοιωτός είπε...

Συμφωνώ με τον 5.12. Αλλά θα επναέλθω...

Ανώνυμος είπε...

5.12
έχεις απόλυτο δίκιο. Αν σκεφτούμε πως έχει ο καθένας μας την δουλειά που έχει είναι τόοοοσο απλό ποιοι δεν μιλάνε και δεν χαλιούνται με την κατάσταση . Γιατί σου λένε έστω κι έτσι άχρηστος είμαι τι θα κανα χωρίς αυτήν την θεσούλα; το δυστύχημα για όλους αυτούς είναι πως του ξέρουμε με ονομετεπωνυμα και διευθύνσεις .

Κώστας είπε...

5.12
σωστός !
λαμόγια μικρά και μεγάλα που σφυρίζουν αδιάφορα....
οι άλλοι τι να φοβηθούμε;
ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται!