Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Για τις βραβεύσεις του ΑΚΟ Λιβαδειάς

Πριν δημοσιεύσουμε το φωτορεπορτάζ από την πραγματικά άψογη εκδήλωση  κοπής της πίτας που διοργάνωσε ο ΑΚΟ Λιβαδειάς την Κυριακή λάβαμε επιστολή όπου διατυπώνονται αντιρρήσεις για τη φετινή  "πολιτική βραβεύσεων" του Δ.Σ. Την παραθέτουμε αυτούσια και στα σχόλια η viotia θα καταθέσει και την άποψή της επί του θέματος. Δείτε. 
 Γράφει ο Χ. Δ.
Αν και δεν πήγα στην κοπή της πίτας του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου της Λιβαδειάς, έμαθα κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο. Είναι η πρώτη φορά, (αν κάνω λάθος διορθώστε με) στην ιστορία του συλλόγου που δεν βραβεύτηκαν οι αθλητές για τις επιδόσεις και τη προσπάθεια τους, αλλά άτομα και σύλλογοι που προσέφεραν κοινωνικό έργο. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία προσπάθεια, ενέργεια ,δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι στην κοπή της πίτας, όπου συγκεντρώνονται ΟΛΟΙ, (άρχοντες, γονείς, αθλητές) τα φώτα της πόλης θα στραφούν κάπου αλλού εκτός από τα παιδιά του συλλόγου για αυτά που προσπάθησαν και πέτυχαν την χρονιά που πέρασε. Αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές. Ας μη ξεχνάμε ότι ο σύλλογος είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ και από το καταστατικό του, έχει σαν μέλημα να καλλιεργεί και να διαδίδει τις ιδέες του αθλητικού κινήματος. Μπορεί στον παρελθόν να ακουστήκαν διάφορα παράπονα για τις βραβεύσεις και να δημιουργηθήκαν μικρές παρεξηγήσεις αλλά αυτό επιβεβαιώνει ότι η αθλητική οικογένεια διψά γιʼ αυτές τις βραβεύσεις.

4 σχόλια:

Think Clever είπε...

Επειδή ήμουν παρών σε αυτήν την εκδήλωση και δεν μου αρέσει καθόλου ο σχολιασμός που κάνατε χωρίς να έχετε παρευρεθεί κιολάς ,και επειδη είμαι μέλος της ΕΕΕΔ Λιβαδειάς που ο ΑΚΟΛ μας τίμησε με την βράβευσή του ,έχω την εντύπωση ότι όλα αυτά είναι μικροπρέπειες.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ .
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ,ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

βοιωτός είπε...

Νομίζω ότι είναι σαφές πως δεν είναι δικός μας σχολιασμός αλλά αναγνώστη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ Ο ΑΚΟΛ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ

gta είπε...

παλι παραπονα για το πως αντιμετωπιζει η κολυμβηση καποιους αθλητες με πολυχρονη παρουσια και συνεπεια στον υγρο στιβο και διαρκη παρουσια στους αγωνες με προσωπικο κοστος.αλλα δεν βαριεσε τι λειτουργη σωστα σε αυτη την χωρα για να εχουμε απαιτηση να μας καταλαβη η κολυμβηση του ακολ.του χρονου παλι εδω με το ιδιο παραπονο στα χειλη των παιδιων,,,,,