Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αρχισαν τα... όργανα για Καλλικράτη


Τα «έριξε» ο δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης το Σάββατο κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας διημερίδας για την ανάπτυξη της Κρήτης στα Χανιά από το ΙΣΤΑΜΕ, το Ινστιτούτο Μεσογειακών Ερευνών και η Περιφέρεια Κρήτης.
Τι είπε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Εν ολίγοις ότι καλός είναι ο «Καλλικράτης» αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πόροι οι δυσκολίες στην εφαρμογή του είναι μεγάλες.
Κι απ' ότι φαίνεται δεν είναι μόνο ο Σκουλάκης που όσο θα βλέπει μπροστά του ανυπέρβλητα εμπόδια θα τα «ρίχνει» στο....κέντρο. Ακολουθούν, μαθαίνει η aftodioikisi.gr, και άλλοι ΠΑΣΟΚοι δήμαρχοι. Ωχ...
http://www.aftodioikisi.gr/



2 σχόλια:

Χ είπε...

Σοβαρά? Τι εμπόδια? Μήπως ότι απέτυχε πλήρως η πολιτική του μνημονίου και τώρα ομολογούν και μεθοδεύουν την αναδιάρθρωση? Κάποιοι σοβαροί οικονομικοί αναλυτές τα έλεγαν αυτά από πέρυσι αλλά μας έλεγαν μην ανησυχείτε το 2011 είναι η τελευταία χρονιά της κρίσης!
Και να θυμίσω και την άποψη του καθηγητή του πανεπιστημίου Πειραιά Ν. Κοτζιά ότι τα σκληρά μέτρα τα φτιάχνουν οι Τράπεζες , οι επιχειρηματίες και η κυβέρνηση , τα δίνουν στην Τρόικα και μας τα επιστρέφουν/επιβάλλουν σαν εντολές της.
Γι' αυτό έρχονται νέα και χειρότερα μέτρα λόγω της αναδιάρθρωσης και μνημόνιο 30 χρόνια ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΜΟΝΟΒΟΛΑ . ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΒΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!