Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο Κ. Μαρκόπουλος στην εκδήλωση της Τ.Ο. της Ν.Δ. Λιβαδειάς και 18 φωτογραφίες

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που οργάνωσε η Τ.Ο. Λιβαδειάς της Νέας Δημοκρατίας την περασμένη Παρασκευή σε κεντρικό καφέ της Λιβαδειάς παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την ισχυρή καταιγίδα που επικρατούσε και δυσχέρανε ακόμη και την κυκλοφορία των οχημάτων. Καταιγιστικός κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος που καταχειροκροτήθηκε από τους παρόντες νεοδημοκράτες.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος εξαπέλυσε επίθεση που θύμιζε προεκλογική περίοδο κατά της κυβέρνησης αλλά εκκίνησε από τα του οίκου του τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πλέον κλείσει τους λογαριασμούς τους με το παρελθόν και την ήττα του 2009 και ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πλέον έτοιμο να κυβερνήσει.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση διατυπώνοντας κατηγορίες για απουσία στόχων και συγκροτημένης πολιτικής ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τις παλινωδίες και τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις των υπουργών για να δείξει το κυβερνητικό αλαλούμ. Για το Μνημόνιο είπε ότι το μίγμα της ακολούθουμενης πολιτικής πρέπει να αλλάξει υπέρ της ανάπτυξης και πως οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται στην Αθήνα και όχι από την Τρόικα.
Ο Κ. Μαρκόπουλος υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ηγείται ενός νέους ρεύματος, ενός νέου πατριωτισμού και πως οι δημοσκοπήσεις δεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία κερδίζει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Λιβαδειάς κ. Πέτρος Μακρόπουλος βράβευσε τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Κώστα Κουτσούμπα και η υπεύθυνη γυναικών κ. Μαρία Πάτρα την κ. Θούλη Καραμπιτσάκου.
Δείτε το ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ. Μερικές φωτό είναι από το facebook της Τ.Ο. ΝΔ Λιβαδειάς.

http://viotiarecords.blogspot.com/2011/02/o-18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: