Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ολα για το Ασφαλιστικό στο Επιμελητήριο Βοιωτίας και 30 φωτογραφίες

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για την εκδήλωση "Το Νέο Ασφαλιστικό Τοπίο – Συνταξιοδοτικά Δικαιώματα και Υποχρεώσεις" που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Βοιωτίας με ομιλητές τον καθηγητή του Εργατικού Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο και τους νομικούς, ειδικούς σε ασφαλιστικά θέματα, Δημήτριο Μουσελίμη και Διονύσιο Καλαματιανό.
Δεκάδες πολίτες είχαν από νωρίς λάβει θέσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΠΒ αναμένοντας να λάβουν απαντήσεις για τις καταιγιστικές εξελίξεις που συντελούνται ερήμην τους μεν αλλά που με καθοριστικό τρόπο επηρεάζουν τη ζωή τους.
Η τεράστια συμμετοχή των πολιτών αποδεικνύει την ανάγκη του κοινού να ενημερωθεί έγκυρα για τις αλλαγές που έχουν επέλθει αλλά και για αυτές που θα έλθουν στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Αλλά δείχνει και την σημαντική προσωπικότητα του καθηγητού Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος επικουρούμενος από τον Δημήτριο Μουσελίμη και τον Διονύσιο Καλαματιανό έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ γνώσεων και απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις πολιτών, από τις γενικότερες μέχρι τις πλέον ειδικές και περίπλοκες. Γεννάται νομίζουμε η ανάγκη να επαναληφθεί η εκδήλωση ώστε και οι υπόλοιποι πολίτες της Λιβαδειάς να κατανοήσουν το εύρος και το βάθος των αλλαγών που έχουν συντελεστεί και που πιθανότατα συνοψίζονται στη ρήση του κ. Μητρόπουλου προς το κοινό: "Την εποχή που ως παππούδες και γιαγιάδες παίρνατε δώρο στα εγγονάκια σας ξεχάστε την, με βάση τις νέες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού".
Δείτε το ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ.
http://viotiarecords.blogspot.com/2011/02/30_23.html

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι !!! Ήρθε ο Μητρόπουλος και αντί να αναπτύξει τις πτυχές του νέου ασφαλιστικού, καθηγητής ένεκα, απαντούσε σαν μπακάλης με τεφτέρι πιστεύοντας πως κάνει άγρα πελατείας. Ειλικρινά απογοητεύτηκα από τον κο Καθηγητή !!!ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΥΤΡΟΠΟΥΛΟς ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕ ΠΕΛΑΤΕς! ΘΕς ΚΑΙ ΤΑ ΛΕς ; ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΡΩΤΙΟΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΑΓΕ. ΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ. ΟΛΟ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΝΑ ΠΗΤΕ! ΑΜΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά αντι να μας εξοργίζουν τα μέτρα της Τρόικας , μας φταίνε οι καθηγητές που μας ανοίγουν τα μάτια;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τι γράφει ένας άλλος καθηγητής ( Γιανναράς) στην Καθημερινή της Κυριακής
(20/02/2011) με τίτλο "Τα ιστορικά στελέχη". Όσα γράφει δεν ανοίγουν μόνο τα μάτια βγάζουν μάτια...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΜΟς ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς.

Ανώνυμος είπε...

Μουαμάρ Καντάφι
Ο φίλος...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΦΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟΝ ςΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗς ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥς ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑς.

Ανώνυμος είπε...

Αφού το πρόγραμμα του μνημονίου και οι οδυνηρές θυσίες των μη εχόντων και μη κατεχόντων θα μας έβγαζε από την κρίση κι αφού πάμε καλά γιατί το εφαρμόζουν γιατί η Eurostat ανακοίνωσε ότι το 2010 αυξήθηκε το χρέος κατά 41 δισ;
Δηλαδή το ΔΝΤ ήρθε να μας σώσει ή να μας φορτώσει κι άλλο χρέος; Τι σόι συνταγή εφαρμόζουν; Κι αφού δνε βγαίνει τι επιμένουν; Αν δεν καταλαβαίνω εγώ πολλά από οικονομικά ας εξηγήσει όποιος αναγνώστης μπορεί.