Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Στη Σάμο ο Γιαννάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Σάμου παρέστη ως κεντρικός ομιλητής και εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ Αντώνη Σαμαρά, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2010, συνοδευόμενος από την Τομεάρχη Σάμου της Γραμματείας Οργανωτικού, κα Μαρία Μιχοπούλου.
Στον χαιρετισμό του ο Μιχάλης Γιαννάκης μίλησε για την ανάγκη αλλαγής του μίγματος οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και την υιοθέτηση των μέτρων που έχει προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς για έξοδο από την κρίση.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Αναπληρωτής Γραμματέας τόνισε ότι «τις εκλογές, δεν θα τις προκαλέσει η κυβέρνηση, η οποία έχει ήδη απωλέσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τα αδιέξοδα της πολιτικής της» ενώ κάλεσε τα μέλη του κόμματος «να συμμετάσχουν ενεργά στην εκπόνηση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας»
Σχετικά με τις απαράδεκτες απαιτήσεις της Τρόϊκα και την φαρσοκωμωδία που στήνει η κυβέρνηση αναφορικά με την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ο Μιχάλης Γιαννάκης είπε ότι «η λέξη ευθιξία, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του υπουργού Οικονομικών, τον οποίο οφείλει να απομακρύνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αν εννοεί την αντίθεσή του απέναντι στα λεχθέντα της Τρόϊκας».
Μεγάλο μέρος της ομιλίας του αφιέρωσε ο Μιχάλης Γιαννάκης στα τοπικά ζητήματα της Σάμου. «Η ακριτική νησιωτική Ελλάδα έχει αφεθεί στο έλεος των εμπόρων λαθρομεταναστών. Τα προβλήματα της μεταναστευτικής πολιτικής δεν λύνονται με «έναν φράχτη στον Έβρο». Χρειάζεται ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική και ενίσχυση της Frontex στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» και συνέχισε με τα προβλήματα της τοπικής οικονομίας αναφερόμενος στην ανάγκη εμπλουτισμού του τουριστικού μας προϊόντος.
Της εκδήλωσης προηγήθηκε υπό τον Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος, κ Μιχάλη Γιαννάκη, κοινή Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Σάμου, των ΤΟ ΝΔ Σάμου και των πρώην βουλευτών της ΝΔ, κ.κ Θ. Θαλασσινού και Κ. Καραμηνά, ενώ ακολούθησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπου ο Μιχάλης Γιαννάκης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ο Μιχάλης Γιαννάκης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του παραταξιακού συνδυασμού κο Ν. Κατρακάζο και τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους, είχε μία εποικοδομητική συνάντηση στο Δημαρχείο Σάμου με τον Δήμαρχο κ Σ. Θάνο, όπου ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα, τις προκλήσεις και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σάμου.
Επίσης, ο Μιχάλης Γιαννάκης επισκέφθηκε την ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ στο Καρλόβασι όπου αντάλλαξε απόψεις με τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος για την πολιτική επικαιρότητα, τα τοπικά προβλήματα και το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την περιφερειακή ανάπτυξη της νησιωτικής Ελλάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ . ΡΕ ΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ