Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ανακύκλωση στη Λιβαδειά

Επιστολή στις Λιβαδείτισσες και τους Λιβαδείτες απευθύνει ο δήμαρχος κ. Παπαγγελής με αφορμή την επαναλειτουργία του προγράμματος της ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας. Δείτε. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ανακύκλωση σε όλο το Δήμο
Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Κάνουμε μια νέα αρχή: λειτουργεί και πάλι το πρόγραμμα της ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας. Για τον σκοπό αυτό συλλέχθηκαν όλοι οι μπλε κάδοι προκειμένου να πλυθούν και τοποθετηθούν καθαροί σε όλα τα σημεία της πόλης. Θυμίζουμε ότι στους μπλε κάδους ρίχνουμε μόνο: κουτιά μεταλλικά (από αναψυκτικά και κονσέρβες), χάρτινες συσκευασίες (από γάλα, χυμούς, δημητριακά, απορρυπαντικά, χαρτοσακούλες και χαρτόκουτα πιεσμένα), γυάλινα μπουκάλια και βαζάκια, πλαστικές συσκευασίες (νερού, τροφίμων και καθαριστικών).
Τα υλικά που μαζεύουμε ΔΕΝ θα καταλήγουν στα σκουπίδια. Θα συλλέγονται με ξεχωριστά οχήματα, θα μεταφέρονται σε Κέντρο Διαλογής Υλικών στο Σχηματάρι και από εκεί σε βιομηχανίες που τα ανακυκλώνουν.
Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια για να προστατεύσουμε το περιβάλλον, να διατηρήσουμε την περιοχή μας όμορφη και καθαρή.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αϊ βγαίστε έξω στη Λιβαδειά να δείτε τους μπλε κάδους τους καθαρούς... για τραβάτε απέναντι από τον ΟΤΕ και στο πρώην συγκοινωνιών να τους καμαρώσετε...τους καθαρούς...Να καμαρώσει κι ο Παπαγγελής τους επικοινωνιολόγους του. Πρώτα γίνεται και ξεκινά να λειτουργεί κάτι και μετά το βγάζουμε παιδιάκια. Να τους χαίρετε και καλές... απόκριες

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας δουλεύετε; Στη Δελφών υπάρχουν μπλέ κάδοι, μπροστά στο Τεχνικό το ίδιο στη Δωδεκανήσου όπως και μπροστά στο εργατικό κέντρο και μάλιστα βρωμάνε. Το θέμα όμως είναι ότι γύρω από κάδους υπάρχει σαβούρα που σαπίζει και δεν τη βλέπει κανείς. Κάντε καμιά στάλα δουλειά να δείξετε ότι ξεχωρίζετε από το Μήτσο και αφήστε τα μεγάλα λόγια για μετά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πίστευα και πήγα και είδα μόνος μου. Έχουν δίκιο οι από πάνω. Να την αγκαλιάσουμε δήμαρχε την προσπάθεια αλλά μη μας δουλεύετε στην ψύχρα. Γιατί τόση βιασύνη, δεν μπορούσες να περιμένεις λίγες μέρες, να κάνεις συστηματική ενημέρωση των κατοίκων που μέχρι σήμερα ανακύκλωση ακούμε και ανακύκλωση δεν βλέπουμε και μετά να μας πεις ότι λειτουργεί; Εκτός και αν «παίζεται» τίποτα άλλο γιατί πολά ακούγονται.

Ανώνυμος είπε...

Τι τον έπιασε να στείλει ο δήμαρχος Λεβαδέων επιστολή – μήνυμα στις Λιβαδείτισσες και τους Λιβαδείτες για το ποια σκουπίδια (αναλυτικά) πάνε στους μπλέ και ποια όχι δεν ξέρω. Ίσως να δούμε ση συνέχεια αυτούς που τα μαζεύουν να μας ενημερώνουν για την πολιτική της δημοτικής αρχής στο θέμα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης. Ίσως έτσι να γινόταν στη Χαιρώνεια, εδώ όμως είμαστε στη Λιβαδειά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ο Παπαγγελής σας φταίει όταν οι προηγούμενοι είχαν διαλύσει τα πάντα, σα δε ντρέπεστε...

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια βιασύνη.

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε παιδιά αρχή είναι και νομίζω ότι ο Παπαγγελής χρειάζεται μία πίστωση χρόνου έλεος πια...

Ανώνυμος είπε...

έχουμε άλλα προβλήματα κύριοι. τα σκουπίδια είναι ένα θέμα που λίγο απο δω λίγο απο κει η Λιβαδειά το έχει βάλει στη σειρά. Με τα άλλα τι γίνεται την ανεργία, τη φτώχεια και τη δυστυχία μας. Εκεί θέλουμε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αλλάξουμε μυαλά κύριοι. Οι ανακύκλωση είναι σοβαρό θέμα και είναι υπόθεση όλων. Καλά κάνει ο Παπαγγελής και τα προχωρά. Βέβαια θα περιμέναμε κάτι πιο οργανωμένο αλλά δεν πειράζει κάθε αρχή και δύσκολη. Μην ξεχνάτε ότι ο Δήμαρχος παρέλαβε χάος.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο για την προσπαθεια της ανακυκλωσης. οι προηγουμενοι εκαναν λαθη για αυτο τους στειλαμε στο σπιτι τους να ξεκουραστουν.δημαρχε μεθοδευμενη δουλεια και η καθαριοτητα ειναι πολυ σημαντικη. τουσ καδουσ ολους εξω βρομικους τους βλεπω. στην γαλαξειδιου τερμα κατω απο την τεχνικη σχολη οι καδοι ειναι εστια μολυνσης. γυρω απο τουσ καδους πεταμενα επιπλα σαπιζουν εδω και μηνες , απο εποχη τσιφη. και καδοι αναποδογυρισμενοι. τα συνεργεια τησ καθαριοτητασ δεν τα βλεπουν αυτα?;

Ανώνυμος είπε...

sigxaritiria sto dimarxo. Dropi se oloys osoys to mono poy mporoyn na kanoyn ine na krinoyn kai tipote allo. afta ixa na po!!!

Ανώνυμος είπε...

"μπράβο για την προσπάθεια..."λένε οι δάσκαλοι στα παιδάκια του δημοτικού, όχι οι πολίτες (που έχουν απαιτήσεις) στους δημάρχους.
Και χρόνο έχει όσο θέλει ο νέος δήμαρχος, τον εμποδίζει κανένας να κάνει όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά στο 20σέλιδο πολυτελές φυλλάδιό του (δεν το έχετε κρατήσει);
Ας αρχίσει τα έργα λοιπόν.
Αυτά περιμένουμε και όχι ανακοινώσεις για ανακύκλωση.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά η προσπάθεια. Μη ξεχνάμε ότια από την ανακύκλωση μένουν λεφτά στον Δήμο. Όμως θα πρέπει να επεκταθεί και στους πρώην δήμους και κοινότητες του Δήμου

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά η προσπάθεια. Μη ξεχνάμε ότια από την ανακύκλωση μένουν λεφτά στον Δήμο. Όμως θα πρέπει να επεκταθεί και στους πρώην δήμους και κοινότητες του Δήμου

Ανώνυμος είπε...

οσονούπω σκάει το κανόνι κι εσείς ασχολείστε με ανακυκλώσεις
αυτό θα πει να είσαι...μπροστά!

Ανώνυμος είπε...

Για τους μπλε κάδους ανακύκλωσης υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη το press.gr.blogspot

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ????
ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ . ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ .