Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η 190ή επέτειος από την κήρυξη της Επανάστασης στη Ρούμελη και 44 φωτογραφίες






























6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ .ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΝΑ Η ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΖΙΠ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΤΟΥ . ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΛΑΜΙΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Η ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΕΚ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kakies!!! Afta ine anikousta den to pistevo! edose tosa xronia sti livadia tetia dikeomata o klearhoukos !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΙΕΣ ΕΤΣΙ???
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ .ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΖΙΠ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

πως χασαμε τετοιο σοου . τοσες φωτογραφιες πωσ δικαιολογουτνται αγαπητε βοιωτε ? ηταν το γεγονος της δεκαετιας ??

Ελωδός είπε...

Ένα μπράβο να πούμε και στην φιλαρμονική του δήμου Λεβαδέων που όχι μόνο εξυπηρετεί τον δήμο της αλλά παραβρίσκεται εθελοντικά και σε κάθε εκδήλωση της νομαρχίας (περιφέρειας)

βοιωτός είπε...

Μπράβο κι από εμένα στη Φιλαρμονική.