Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Για τα φυτοφάρμακα


Ο αναγνώστης μας Μ.Η. εκφράζει τη ανησυχία του για ανεξέλεγκτη χρήση φυτοφαρμάκων στην περιοχής μας. Η viotia χωρίς να συμμερίζεται η να γνωρίζει τα γραφόμενα του εκλεκτού αρθρογράφου δημοσιεύει την επιστολή του. Το ίδιο θα πράξει και για οποιαδήποτε απάντηση αρμοδίου ή άλλου ενδιαφερομένου.
Θα ήθελα να εκφράσω την ανησυχία μου, την αγανακτησή μου και τον φόβο μου για το μέλλον της Θήβας και της Βοιωτίας όσον αφορά τα φυτοφάρμακα, Στα χωριά της Θήβας που γνωρίζω, κάθε εβδομάδα χτυπά πένθιμα η καμπάνα και κάποιος πεθαίνει από καρκίνο. Πριν χρόνια τα ποσοστά των ανθρώπουν που "προσβάλλονταν" ήταν πολύ μικρά και ο μέσος όρος ηλικίας πάνω απο τα 60έτη.


Τώρα η αρρώστια δεν κοιτά ηλικία, Κάθε μέρα πλησιάζει γύρω μας, στους συγγενείς μας στους γείτονες στην οικογενειά μας. Περιμένουμε όλοι τη σειρά μας.
Η πολιτεία από την πλευρά της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ όπως τόσα χρόνια τώρα. Οι βουλευτές μιλάνε μόνο για τις επιδοτήσεις γιατί εκεί είναι οι ψήφοι και τα υπουργεία σχολάνε νωρίς και ποτε δεν κάνουν ελέγχους.


Τα εργοστάσια στα Οινόφυτα μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα, οι αγρότες ραντίζουν με ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ τα χωράφια με αποτέλεσμα να μολύνουν τόσο την τροφική αλυσίδα όσο και το νερό.
Έλεγχος για τα είδη των Φυτοφαρμάκων ΚΑΝΕΝΑΣ.
Στα χωρία όπου τα χωράφια είναι δίπλα στα σπίτια οι Αγρότες οι οποίοι δεν έχουν συνείδηση και είναι κοινωνικά αμόρφωτοι ραντίζουν δίπλα απο τις αυλές. Εκεί που παίζουν τα παιδιά μας σε απόσταση 5 μέτρων,


Καλά είδατε σε 5 μέτρα απο τις αυλές ραντίζουν με φυτοφάρμακα αγνώστης προέλευσης και χωρίς όρια και καμία πιστοποίηση και διατήρηση προδιαγραφών.
Είναι σαν να κάνει ένας άσχετος το γιατρό και να δίνει φάρμακα μαθαίνοντας απο γείτονες και φίλους το είδος της αρρώστιας.
Τα παιδιά τους που Αναπνεέουν τον αέρα που έχουν μολύνει, που πίνουν το νερό που με τη βροχή γέμισε φυτοφάρμακα, που το ταίζουν τα προιόντα που ραντίζουν δεν το σκέφτονται ? Μόνο τις επιδοτήσεις σκέφτονται ??
Έτσι κάνουν και στην Ευρώπη ? Ραντίζουν όπου θέλουν και όπως θέλουν ? Ντροπή σας ΆΤΥΠΟΙ φονιάδες των παιδίων μας!!!!
Αν νομίζεται ότι είναι θέμα αστείο και δεδομένο δείτε παρακάτω ττις έρευνες απο επίσημα sites. Περιμένετε να έρθει και στα παιδιά μας ο Καρκίνος για να κλάψετε και να φωνάξετε ? Αυτή είναι η αλήθεια. Ντρέπομαι που μένω σε αυτή την Χώρα και σε Αυτή την Περιοχή της Θήβας.
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1954
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=5606
Με Αγανάκτηση , Οργή, Φόβο και Μίσος ,
Αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ !! ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ . ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ