Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αμεση παρέμβαση Μουλκιώτη για την οδική ασφάλεια


Ο αναγνώστης Γ.Δ. μας γράφει."Με αμεση και αποτελεσματικη ενεργεια του αντιπεριφερειαρχη Βοιωτιας κ. Γ.Μουλκιωτη εκλεισαν οι αρμοδιες υπηρεσιες ΕΞΙ μεγαλες και επικινδυνες λακουβες που ειχαν δημιουργησει οι τελευταιες βροχωπτωσεις στην παρακαμπτηρια (παραπλευρη) οδο της Εθνικης απο τη Διασταυρωση Θηβας μεχρι τον Σταθμο Αυτοκινητων ''90''. Μολις εφτασε η πρωτη αναφορα για μια πολυ μεγαλη και βαθια λακουβα 2χ2 μετρα, ο κ. Μουλκιωτης ενεργοποιησε τις υπηρεσιες που καλυψαν και ολες τις αλλες.Ηταν λακουβες -παγιδες που εθεταν σε κινδυνο τους κατοικους της Βοιωτιας που χρησιμοποιουν τον συγκεκριμενο παραδρομο της Εθνικης".

Σχόλιο της viotia: Εύγε στον αντιπεριφαρειάρχη. Πρεπει , οπως ειναι τα πραγματα, να λεμε ενα ''μπραβο'' ακομα και για τα αυτονοητα. Το καναμε και οταν μαθαμε οτι ο νεος Δημαρχος Διστομου,Αραχωβας, Αντικυρας κ. Πατσανταρας λειτουργησε αμεσα και αποκατεστησε τον φωτισμο στη διασταυρωση Διστομου - Λειβαδιας λιγες μολις ημερες μετα την αναληψη των καθηκοντων του. Και θα το κανουμε για καθε αρμοδιο οταν βλεπουμε λυσεις σε μικρα και καθημερινα προβληματα που οι ''μεγαλοι'' τα σνομπαρουν!

ΥΓ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΒΗΣΤΑ.Παρολο που δεν ειναι αρμοδιοτητα του Δημαρχου, ελπιζουμε παλι να παρεμβει!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκεί καταντήσαμε φίλε βοιωτέ σαν λαός...
να τους λέμε μπράβο για θέματα που θα έπρεπε να μην συζητιούνται καν...
αυτό είναι το μέτρο της αδιαφορίας τους και της δικής μας πολύ χαμηλής , πολύ χαμηλής όμως απαίτησης..

λ. είπε...

Ο αναγνωστης καιη Βοιωτια σωστα το επισημαινουν οτι και στις δυο περιπτωσεις - Πατσανταρα και Μουλκιωτη - επραξαν το αυτονοητο. Πιστευω οτι απο αυτο πρεπει να βγαλουμε ορισμενα συμπερασματα:
- Πρωτον, να ειδοποιουμε τις αρχες ως πολιτες οταν βλεπουμε καποιο προβλημα στο χωριο και την πολη μας. Δεν μπορει να τα βλεπουν ολα οι αρμοδιοι - αν και πρεπει .Και.
-Δευτερον, να μην τσιγκουνευομαστε το ''ΜΠΡΑΒΟ'' οταν αξιζει, ανεξαρτητα αν ''κομματικα'' μας καλυπτει ή οχι ο πολιτκος ή αυτοδιοικητικος εν προκειμενω.Ετσι θα τους ''πιεσουμε'' να ασχολουνται περισσοτερο με τα καθημερινα προβληματα.
ΥΓ. Κυριε Μουλκιωτη ψαξτε,θα βρειτε πολλα να κανετε!Φαινεται οτι εχετε ορεξη!Μια και δυο τρυπες δεν σωζουν την κατασταση!