Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αγριο κράξιμο των "επισήμων" στο Μεσολόγγι


Οι πολίτες έχουν λόγο...
Aπό το www.onairnews.blogspot.com

6 σχόλια:

Ελωδός είπε...

Αν και δεν αντιλήφθηκα αυτό που παρακολουθήσαμε στο βίντεο μιας και ήμουν και εγώ παρόν στο μνημόσυνο αυτό των ηρώων του Μεσολογγίου, καλώς έγινε γιατί αφορούσε μόνο τους πολιτικούς και όχι την εκδήλωση.
Πρέπει να το διευκρινίσουμε αυτό για να μην βγαίνουν διάφορα αντίθετα συμπεράσματα.
Όλος ο κόσμος παρόλη την αφάνταστη κακοκαιρία στάθηκε εκεί και τίμησε τους ήρωες

Ανώνυμος είπε...

EIHE FONH GIATI IPARXI LOGOS.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΟΛΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ . ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ !!!. ΑΜΑ ΦΑΝΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ???

Ανώνυμος είπε...

Παλαιός Βουλευτής και διατελέσας υποργός από έναν νομό της Θεσσαλίας, στην δύση του βίου του αποφάσισε να τακτοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία ήταν μια έπαυλη και ένα μεγάλο κτήμα. Κάλεσε την κόρη και τον γιο του και τους ανακοίνωσε ότι στην κόρη αφήνει το κτήμα και την έπαυλη και στον γιο του 15.000 βόδια. Όταν αναρωτήθηκε ο γιος για τα ζωντανα, που δεν υπήρχαν, ο πονηρός πολιτικάντης του απάντησε ότι του τα έχει έτοιμα για να του δουλέψουν και να του χαρίσουν και μεγαλύτερη έπαυλη και ενα ακόμα τεράστιο κτήμα. Για την ιστορία, ο υιός του μακαρίτη πολιτικού, έγινε βουλευτής και υφυπουργός.
Μήπως λοιπόν πρέπει να επιλέξουν οι πολίτες την αναχώρησή τους από το ποίμνιο και τις επιλογές τους να τις κάνουν με κριτήρια άλλα και πάντως όχι κοπαδηδόν ???

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και δόξα στους ήρωές μας
κράξιμο στους επισήμους! Ποιος λέει ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο?!!!

Ανώνυμος είπε...

εδώ που μας έφτασαν οι πολίτες έχουν τον... λόγο