Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ΝΔ για τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Γραμματέας Μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κα Φ. Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Η στυγερή δολοφονία του 44χρονου ανύποπτου Αθηναίου πολίτη πρωί πρωί στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί κόλαφο για τη Κυβέρνηση και όλους τους Πολιτειακούς φορείς. 
Απαιτείται άμεση και συνεχής κινητοποίηση για το αυτονόητο, απ’ τη πλευρά των αρμόδιων Υπουργών και του Δημάρχου Αθηναίων, δηλαδή τη συστηματική αστυνόμευση.
Από σήμερα οι αρμόδιοι οφείλουν:
  • Να διαλύσουν τις ανεξέλεγκτες εγκληματικές συμμορίες γύρω από την Ομόνοια.
  • Να εξοντώσουν το σύστημα παράνομης πορνείας ανήλικων κοριτσιών (υπολογίζονται γύρω στις 5000) στις περιοχές 3ης Σεπτεμβρίου, Αχαρνών, Πατησίων και Πλατείας Βάθη.
  • Nα μετεγκατασταθούν, αύριο το πρωί, οι ΟΚΑΝΑ από τη πλατεία Θεάτρου, την Καποδιστρίου, την 3η Σεπτεμβρίου, την Ερεσού και την Αβέρωφ.
  • Να τελειώνει η «ιστορία» με τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες και
  • Η δημοτική αστυνομία, αντί να κόβει μόνον κλήσεις, να περιφρουρεί τα δικαιώματα των Αθηναίων πολιτών.
  •  
Επιτέλους! Ας ξυπνήσει το Ελληνικό κράτος και η Κυβέρνηση για να τελειώνει το θέμα. Δικαιώματα και Αλληλεγγύη χρειάζονται και οι Μειονότητες των Αθηναίων, των οποίων τόσα χρόνια η κραυγή αγωνίας δεν ακούγεται. Σε αντίθεση με τους απεργούς λαθρομετανάστες του Μεγάρου Υπατία, στην οδό Ηπείρου, στον ίδιο ακριβώς δρόμο που σήμερα δολοφονήθηκε ο άτυχος συμπολίτης μας».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ποικιλώνυμο πλήθος των δήθεν "αντι-ρατσιστών" (που για να εντυπωσιάζουν τους αφελείς και να παίρνουν ψήφους 30 χρόνια ) χρόνια ) υπερασπίζονται μόνο τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και ουδέποτε των ελλήνων πολιτών τι έχουν να πουν μετά το ανατριχιαστικό έγκλημα στην καρδιά της Αθήνας;
Ούτε μια συγνώμη δεν μπορούν να ψελίσουν για την άφρονα πολιτική τους ; Καλά να την αλλάξουν θα ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρό και δεν το περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα μέτρα είχατε πάρει και εσείς Κυρία Πιπιλή?

Ανώνυμος είπε...

...κομματικά είναι τα μέτρα της ασφάλειας μας ; δηλαδή επειδή δεν τα πήραν οι προηγούμενοι να μην τα πάρουν ούτε οι σημερινοί; και το κόλπο του να τα φορτώνει ο νυν στον προηγούμενο επ αόριστον και να μην γίνεται ποτέ τίποτα ποιον βλάπτει τελικά; όχι εμάς τους πολίτες;
η κομματοκρατία αυτή μας κατέστρεψε και δεν το βλέπουν ούτε τώρα μερικοί; έλεος

Ανώνυμος είπε...

Σφάζονται έλληνες στο κέντρο της Αθήνας για μια βιντεοκάμερα και ούτε ένας από τους 300 δεν βρίσκει λόγο να παραιτηθεί.
Καλά για το βαρύγδουπο "Υπουργείο... Προστασίας του πολίτη" δεν υπάρχουν πλέον σχόλια.
Ο δε υπουργός είπε ότι μειώθηκε η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας!
Μια ερώτηση έχω μόνο: από τύχη ζούμε?!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΕΛΟΣ !ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ . ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ . ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ . ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕ .......

Ανώνυμος είπε...

τους αστυνομικούς τους έχουν για να προστατεύονται οι ίδιοι και για να δέρνουν αλύπητα τον κόσμο στις πορείες και όχι για τους εγκληματίες???
έχουν πάει ποτέ στο κέντρο της Αθήνας χωρίς φρουρούς?
λίγη τσίπα δεν υπάρχει?