Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι πολίτες στη Βοιωτία

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Την ΚΥΡΙΑΚΗ 29/5/2011 , ώρα 6.00 μ.μ , στις Κεντρικές Πλατείες όλων των πόλεων της Βοιωτίας δηλ. και στους έξι δήμους, θα λάβουν χώρα ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Θα πα......ρακαλούσαμε λοιπόν, όποιος έχει σκοπό να προκαλέσει κάθε έιδους πρόβλημα και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή βίας, να πατίσει NOT ATTENDING και να κάτσει σπίτι του.Ας δείξουμε λοιπόν ότι... η σημε...ρινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες,... για να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.

Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.

Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.
Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.


Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.


Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και παρατάξεις. Επίσης διαδίδουμε την ίδια κίνηση που γίνεται στην Συμπρωτεύουσα , στην Πάτρα και σε όλες τις πόλεις της Χώρας.

Σημείωση: Να τονιστεί πως η κινητοποίηση αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία απλών πολιτών και όχι πρωτοβουλία μελών κάποιας οργάνωσης ή οργανισμού.
Η ιστοσελίδα μας στο f/b
και η ιστοσελίδα μας της πρόσκλησης στις εκδηλώσεις στο f/b
Ευχαριστούμε για την βοηθειά σας στη δημοσιοποίηση αυτής της προσπάθειας για πραγματική Δημοκρατία στη Χώρα μας.


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινάμε από το να απομονώσουμε τους "κομματικούς". Αρκετά κέρδισαν τόσα χρόνια εις βάρος μας.
Μην πατήσουν για καπέλωμα
ούτε καν για αστείο άτομα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο 20 χρόνια ήταν στο προσκήνιο και τάχα αγωνίζονταν για το καλό του τόπου..Για την ανέλιξή τους και τα φράγκα τους αγωνίζονταν!
Μας χρεοκόπησαν και δεν θέλουμε ούτε να τους βλέπουμε. Μην προκαλούν άλλο. Τέρμα .

Μαρία είπε...

για να μην...ξεχάσουμε ποτέ και τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και πόσο υποστηρίζουν κάθε μέρα την κοινωνία! αυτούς που κάνουν λειτούργημα ντε..!
τους περιποιήθηκαν στο Σύνταγμα με το σύνθημα :
Δεν θέλουμε λεφτά
δεν θέλουμε δουλειές
θέλουμε τον ΣΚΑΙ να λέει πα.....ές!

Ανώνυμος είπε...

Πάτησαν όμως και καπελώνουν μια χάρα και είναι και αγανακτισμένοι!!!

...και αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα όχι μόνο στα κόμματα εξουσίας

Άντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

και λοιπόν; περιφρονήστε τους , τους ξέρουμε όλοι
ασήμαντοι και χιλιοβολεμένοι κομματίσκοι μακριά

Ανώνυμος είπε...

Καλέ εσείς τους τρομοκρατήσατε...
Εσάς περίμεναν να φοβηθούν...
Περιμένετε να σας λυπηθούν και να σας ρίξουν κάποιο κόκαλο...
Χωρίς προτάσεις και οργάνωση εθελοτυφλείτε..Πολιτικό είναι το πρόβλημα, πολιτική και η λύση...

Ανώνυμος είπε...

Πήγα αλλα οταν ειδα αγανακτισμενο με υπερογκες καταθέσεις αποχωρησα. Είπαμε αν και πλεον Καλλικρατικος δήμος παραμένει ενα μικρο χωριο που γνωριζομαστε ολοι καλα.

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ είδα κάτι άτομα καλοβολεμένα χρόνια σε θεσούλες υπηρέτες των κομματικών αφεντικών τους που όλα τα βλεπαν καλά κι όλα ωραία και το παιζαν κι ιδεολόγοι (της αρπαχτής φυσικά) χωρίς καμια αξιοκρατία να προσπαθούν να καρπωθούν πάλι(!) τη νέα κατάσταση
κι έφυγα επίσης
επίτηδες το κάνουν για να΄τρέπουν τον κόσμο σε φυγή από την αηδία
δεν πειράζει πάμε Σύνταγμα

Ανώνυμος είπε...

οταν πάμε και βλέπουμε εκεί, όλα τα βολεμένα "συνασπυστήρια" , που μια ζωή τάχα τάχα φωνάζουν και το παίζουν αριστεροί, αλλά στη διαπλοκή και στο βόλεμα είναι πρώτοι, τότε λυπάμαι... δεν θα πάρουμε!

εωσφόρος είπε...

Βουλή που δεν βλέπει τις εκατομμύρια ανοιχτές παλάμες κακό της κεφαλής της.

Ανώνυμος είπε...

Οι επιστημονικοι συνεργάτες πληρώνονται? Γιατι τους ειδα αγανακτισμένους...

Ανώνυμος είπε...

δικαίως αγανακτήσατε με τα βολεμενα συνασπιστηρια
κι εγω και όλη η υγιής κοινωνία μαζί σας
μην τους δίνετε σημασία
έχουν τελειώσει
και αλήθεια με τι αγανακτούν αυτοί και αυτές; που δεν βολεύτηκαν περισσότερο;;;

Ανώνυμος είπε...

Καθώς έμαθαν να πηγαίνουν από τον έναν δήμαρχο στον άλλον με απίστευτη ...αξιοκρατία!... αγανακτούν γιατί σου λένε ποιος θα είναι ο επόμενος να απαγκιάσουμε να καλοπληρωνόμαστε και να το παίζουμε και... αριστεροί?

Ανώνυμος είπε...

Η αναξιοκρατία με την οποία προσλήφθηκαν είναι εξόφθαλμη.
Το να θέλουν να καπελώσουν κι από πάνω τις υγιείς δυνάμεις αυτής της χώρας είναι τουλάχιστον θράσος.
Η εποχή της ελέω δημάρχου βασιλείας τους τελείωσε.Και χαιρετίσματα στην (τελειωμένη )εξουσία τους.

αγανακτισμένος είπε...

100.000 άνθρωποι φώναζαν ΟΥΣΤ...
κι όλη η Ελλάδα συμφωνεί.
Καλύτερα φτωχοίπαρά και φτωχοί και πουλημένοι στους διεθνείς τοκογλύφους που το πολιτικό και καλά "ανάστημά" τους γίνεται κουρελόχαρτο από μια αξιοπρεπή καμαριέρα. Δείτε ποιοι κυβερνούν τον κόσμο...για να αγανακτήσετε κι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

λαμόγια....

Ανώνυμος είπε...

Το άσχημο είναι πως δεν υπάρχει αξιοπιστος πολιτικός φορέας. Αν δεν προκύψει κάτι ουσιαστικό άμεσα θα μας καπελώσουνε για άλλη μια φορά οι δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου.

alexandros είπε...

μια προταση..να οργανωθει προβολη του ντοκιμαντερ debtocracy και αλλων συναφων (απο εκεινα που οι εργολαβοι των ΜΜΕ δε δειχνουν)στην πλατεια..για το σκοπο αυτο χρειαζεται προτζέκτορας, οθόνη και ειδικούς για την προβολή και την εποπτεία του εξοπλισμού

βοιωτός είπε...

Το debtocracy είναι πώς να το πω... ανεπαρκές, άστοχο.

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτιμένοι και ο εργολάβος-συνασπιστής-συμπαραστάτης πολιτων? Τι αλλο θα δουμε...

Ανώνυμος είπε...

Υποστηρίζω και συνυπογράφω. Και προτείνω όλη αυτή η κίνηση - για μένα είναι κίνημα αυθόρμητο - να αυτοργανωθεί σύντομα και πριν προλάβουν τα λαμόγια και οι καρεκλοκένταυροι να το καπελώσουν

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ με ενδιαφέρον τις τελευταίες κινήσεις του λεγόμενου κινήματος των "αγανακτισμένων" και διαπιστώνω πως ψάχνουμε ακόμη τον λόγο γιατί αγανάκτησαν όλοι αυτοί.Πέραν από τον λαικισμό επιπέδου καφενέ και τον υφέρποντα φασισμό που αναδύει,δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να εξασκούνται εδώ και μία εβδομάδα στο προσφιλές άθλημά μας:την μιζέρια.Δεν ακούσαμε καμμιά πρόταση,καμμία ιδέα,μόνον ένα φασιστικού τύπου παραλήρημα εναντίον των βουλευτών και της Δημοκρατίας που υποτίθεται πως ενδιαφέρονται.Όλοι αυτοί ανήκουν σε ένα κόμμα:αυτό της οπισθοδρόμησης που μας έφερε σε αυτό το χάλι.Υπ'αυτή την έννοια,είναι υπερκομματικοί.
Υ.Γ.1:Τόσα χρόνια δεν αγανακτούσαν με την διάλυση κράτους και θεσμών,τώρα το θυμήθηκαν;
Υ.Γ.2:Οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστάδες τύπου ΓΕΝΟΠ που τους καλοδέχτηκαν στο "κίνημά" τους,γιατί ακριβώς αγανακτούν;
Υ.Γ.3:Ο Πρύτανης του πανεπιστημίου της Αθήνας,εκπροσωπώντας τους διεφθαρμένους καθηγητάδες και το σάπιο σύστημα που ρήμαξαν τα πανεπιστήμια,γιατί αγανακτεί;
Υ.Γ.4:Πότε θα πει κάποιος στον Μίκη πως έχει καταντήσει γραφικός;
Υ.Γ.5:Τους βουλευτές,οι οποίοι προπηλακίστικαν και εναντίον των οποίων στρέφονται,ποιοί τους ψήφισαν;

alexandros είπε...

Φιλε 11:52 συμφωνω μαζι σου..η υποκρισια τις τελευταιες αυτες ημερες ειναι οντως διαχυτη και εκνευριστικη.Ο σε μενα αντιπαθης κ.Παγκαλος ειχε δικιο στο "μαζι τα φαγαμε" με τον εναν ή τον αλλον τροπο ολοι δεχτηκαμε και τροφοδοτησαμε το μπαχαλο των 30 αυτων ετων..αλλωστε η Ελλας απο τη γεννεση της ως κρατος ετσι πορευτηκε..απο την αρχαιοτητα εμποροι ειμαστε κ εμποροι θα παραμεινουμε..οπως κ να το κανουμε ομως αν κλειδωσεις ενα μικρο παιδι μεσα σ ενα ζαχαροπλατειο κ του πεις μεινε μεσα αλλα μη φας τιποτα..εεε..δε γινεται..ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ οτι θα την κανει!!!αυτο πιστευω ειναι το προβλημα...πως ξερανε που θα καταληγαμε ενω μπορεουσαν να βαλουν φρενο.Το φαγοποτι ποτε δε θα σταματησει..πρεπει ομως να ειναι ελεγχομενο