Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ενημέρωση για ανάκληση αδείας στα καταστήματα

Επιδόθηκε σήμερα η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στα 3 υγιειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα του Δήμου Λεβαδέων που φέρονται να έχουν παραβάσεις. Συμπληρωματικά ο Δήμος Λεβαδέων κοινοποίησε στις εταιρείες που διαχειρίζονται τα καταστήματα αποσπάσματα από την 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της 4ης Μαΐου που έλαβε τις αποφάσεις τις οποίες έχετε πληροφορηθεί από τη viotia (Κορυφαίες αποφάσεις στις Επιτροπές του Δήμου Λεβαδέων) .
Θα επανέλθουμε.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΣΥΧΑ ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΞΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΝΤ.ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΝΤ ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε πες μας τις μεγαλο-οφειλες των μεγαλο-μαγαζιων στον Δημο πρωτα και μετα τργουδα.Τωρα αν εσυ την πατησες δε φταιει ο Παπαγγελης.

Ανώνυμος είπε...

Είδε πλατεία με κόσμο ο Παπαγγελής και του φάνηκε περίεργο, βάλθηκε να την κάνει κρανίου τόπο όπως στο χωριό του.

Ανώνυμος είπε...

Παπαγγελή θα πεινάσει και κόσμος με τις μ...ες που κάνεις το έχεις πάρει χαμπάρι?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:27 την στιγμή που από τις "επεκτάσεις" αυτές έχει επιπλέον έσοδα ο Δήμος επιπλέον μεροκάματα σε εργαζόμενους σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ σε μια περιοχή που ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ δεν βρίσκω τον λόγο να τα έχει βάλει με ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, τα περισσότερα τέτοιου είδους καταστήματα στην Ελλάδα λειτουργουν με αυτόν τον τρόπο δεν έχεις βγεί απ' το χωριό σου?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:57μμ, η απόφαση όμως όταν ισχύει πρέπει να ισχύει για όλους και όχι επιλεκτικά.

Ανώνυμος είπε...

MONO SE AYTA TA 3 ???

Ανώνυμος είπε...

όλα τα άλλα δεν έχουν κάνει παραβάσεις;;;

Ανώνυμος είπε...

Να τι γίνεται όταν φέρνεις Δήμαρχο απο χωριό !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.... ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ "ΒΟΛΕΜΕΝΗ" ΝΕΟΛΑΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ???? ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ???ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.....ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΜΩΣ.... ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ "ΒΟΛΕΜΕΝΗ" ΝΕΟΛΑΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΤΟΓΙΑΣ ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ . ! ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ . ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΩ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΣΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΕ 3+1 ΜΑΓΚΕΣ.ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

3 ΕΚ. ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ 3+1 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

BOΙΩΤΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.00 εσύ δεν παρακολουθείς καθόλου τα δελτία ειδήσεων των μικρών και μεγάλων καναλιών;
Δεν βλέπεις ότι σε όλους τους δήμους , μικρούς και μεγάλους, η κάθε δημοτική αρχή προσπαθεί να πατάξει την άναρχη χρήση των κοινόχρηστων χώρωνπρος όφελος των δημοτών;
Εσύ αλήθεια από ποιό χωριό είσαι; Από τα Γκράβαρα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠ ΤΑ 3+1 Η ΦΕΣΙ ΕΞΑΨΗΦΙΟ?ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 25-30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΣΙΓΑ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά υπάρχουν

Ανώνυμος είπε...

αν τους ένοιαζε το..." όφελος των δημοτών..." (εδώ κλάιμε από την συγκίνηση ) θα φτιάχνανε τις χιλιάδες λακούβες και τους άθλιους δρόμους της πόλης γιατί αυτές θυμίζουν Γκράβαρα!
και να αφήσουν τις εξυπνάδες

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο Παπαγγελης είναι μπροστά για άλλη μια φορά. Κάποιος σύμβουλος θα του σφύριξε πως εξαιτίας του φαινομένου του θερμοκηπίου δεν χρειαζόμαστε τα στεγαστρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα μπα κοίτα τι μαθαίνει κανείς στο διαδίκτυο, ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που παρακολουθούν τα...σούπερ αξιόπιστα κανάλια.
Δεν βλέπουν πως η πραγματικότητα τα έχει (και τους έχει) ξεπεράσει;
Χαλαρώστε παιδιά τα καλύτερα έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Πόσω θα ήθελα να ήμουν εκεί την μέρα που θα πάει να ανακαλέσει τις άδειες ή να "επαναφέρει" τους κοινόχρηστους χώρους... Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!! Α, ρε δασκαλάκο..!! Σε πειράζει που η Λιβαδειά έχει πατώματα, ενώ στην Χαιρώνεια δεν έχετε ούτε τέντες,ε?? "Κάντα όλα ίσωμα!!"

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΠΑΧΑΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΓΑΖΙ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΕΞΩ