Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Γαλάζια σημαία στην Αντίκυρα και 30 φωτογραφίες

Το Σάββατο 18 Ιουνίου αναρτήθηκε η Γαλάζια Σημαία 2011 στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στην Αντίκυρα, που για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε ικανή να αντιμετωπίσει την πρόκληση της δύσκολης και λςπτπνμερειακής εξέτασης των αυστηρών παραμέτρων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) και της Διεθνούς Επιτροπής. Με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής ευρωπαϊκής διάκρισης ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας - Αντίκυρας σε συνεργασία με την Coca Cola 3E διοργάνωσαν εκδήλωση  εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας και του βυθού του λιμανιού της Αντίκυρας με τη συμμετοχή του δημάρχου κ. Ιω. Πατσαντάρα, του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΑΑ, του τοπικού συμβουλίου, συλλόγων της περιοχής, μαθητών και της Πολεμικής Αεροπορίας.Δείτε το φωτορεπορτάζ.
http://viotiarecords.blogspot.com/2011/06/30.html











2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΛΙΔΑ.....ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ.ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ........

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ.....ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΝΤΟΥΜΑΝΙ......ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!