Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Εμμένει στην δικαστική προσφυγή η Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων Λιβαδειάς

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε καλε!!!δεν ηξερα οτι οι "πραγματικοι" εμποροι της Λιβαδειας ειναι μονο οι υποψηφιοι του συνδυασμου που παραπονιεται.Γιατι ως παραπονο το εκλαμβανω ολο αυτο που γινεται.Τι αλλο να σκεφτω;Μηπως την καρεκλα;Τι εχει αυτη η καρεκλα,τοσο ΜΕΓΑΛΗ ειναι;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ KAI OΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ; ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ Π Ι Α!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν θελανε την καρεκλα δεν θα κανανε ολα αυτα νομιζω εγω...

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνει το παιδί,δεν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ......
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ Π Ι Α!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ?
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....
ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ........

Ανώνυμος είπε...

ο πανω πανω τι λεει???????????

Ανώνυμος είπε...

MPA ! KAINOYRGIO KAI TOYTO !GIA NA EISAI PRAGMATIKOS EMPOROS PREPEI NA EXEIS KLIRONOMISEI TO MAGAZI APO TON MPAMPA SOY , ALLIWS EISAI EMPOROS MAIMOY. XAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΝΕΟΙ" ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Η ασχετοσύνη των "Νέων και Ανεξάρτητων" δεν έχει προήγούμενο. Πρώτα παραιτήθηκαν ολοι μαζί το πρωί για να μην νομιμοποιήσουν την "παράνομη" εκλογική διαδικασία και μετά το μεσημέρι εμφανίζονταν ενας - ενας και ψηφίζαν τους ευατούς τους (να υποθέσω).

Μαζευτείτε πριν είναι αργά, γιατι στις δικαστικές αίθουσες θα γελάει το Πανελλήνιο μαζί σας...

Και κάτι τελευταίο... Αυτο για τους "πραγματικούς" εμπόρους της πόλης που αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου, ελπίζω να μπορούν να το αποδείξουν, γιατι θα ζητήσω απο το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου να υπερασπιστεί την τιμή και την υπολειψη του Συλλόγου και των μελών του.

Ανώνυμος είπε...

ο πανω πανω τι λεει; Δεν το καταλαβατε;Σας το ειπα ξεκαθαρα νομιζω.Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Μ Ε Π Ι Α !!!!!Ουτε γνωριζω κατι ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΝΙΟΣ είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ !ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΨΗΦΗΣΑΝ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ !!!!