Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για κατάστημα στην πλατεία της Λιβαδειάς!

Μια οδυνηρή έκπληξη επεφύλασσε μεγάλη επιχείρηση της βοιωτικής πρωτεύοσας στη δημοτική αρχή Λιβαδειάς που ως γνωστόν με την αριθμ. 138/2011 απόφαση του δημάρχου Λεβαδέων είχε δρομολογήσει την αναστολή λειτουργίας 3 κεντρικών καφετεριών στη Λιβαδειά από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011.
Η επιχείρηση επέτυχε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του δημάρχου Λεβαδέων και άρα η υπόθεση παραπεμπέται σε δικαστικό συμβούλιο και προσωρινά αναστέλλεται η εφαρμογή της  138/2011 και το κλείσιμο της επιχείρησης.
Νομικοί κύκλοι της Λιβαδειάς έλεγαν προς τη viotia ότι το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και προοινωνίζεται συνέχεια καθώς με βάση την προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης μπορούν πιθανόν να υπάρξουν αιτιάσεις  για παράβαση καθήκοντος αλλά και για συκοφαντική δυσφήμηση της επιχείρησης από τους υπευθύνους του Δήμου Λεβαδέων.
Σε όλες τις περιπτώσεις η προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της 138/2011 συνιστά μεγάλη ήττα της δημοτικής αρχής και πιθανόν στην εξέλιξή της να δημιουργήσει  περισσότερα προβλήματα στον Δήμο Λεβαδέων από εκείνα που επεχείρησε να επιλύσει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο κατάστημα πρόκειται ?

Ανώνυμος είπε...

Για όλα. Κερδισαν ολα τα μαγαζια ποθ πηγε να τα κλεισει ο ....και καλ.α Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ . ΕΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ . ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΝΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ . ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ? ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ .

Ανώνυμος είπε...

εχεισ χασει την μπαλα δημαρχε !δεν το πιστευε κανεισ οτι εισαι τοσο μικρησ δυναμικησ .εχεισ καταριψει ολεσ τισ προσδοκιεσ των δημοτων . συντελεισ και εσυ στην καταστροφη πρωτα του δημου και μετα του κρατουσ . ουστ!!!!!!!!!!!!!!αντε να χαθειτε ολοι σασ