Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς στις 13 Ιουλίου

http://viotiarecords.blogspot.com/2011/07/13.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα θέματα: Επιδόματα υπαλλήλων και επιχορηγήσεις τοπικών Συλλόγων !!!! Και μετά αναρωτιώματσε .... Μα τόσο αμετανόητοι είμαστε πια ???!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ .ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΣΟΥ 104000 ΕΥΡΩ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Η ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΒΛΑΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ? ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ . ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ? ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

τα χρηματα σαφωσ και οα εισπραχθουν απο τον δημο και ο υπευθυνοσ πολιτικης προστασιασ θα μεριμνησει να πανε εκει που πρεπει. να μην ανησυχειτε καθολου . ολα ειναι ταχτοποιημενα . τοσο ο δημαρχοσ οσο και οι υπευθυνοι αντιδημαρχοι του αλλα και το συνολο των δημοτικων του συμβουλων γνωριζουν πολλυ καλα που πανε τα χρηματα . για τισ αναγκεσ του δημου φυσικα . οχι για δρασεισ πολιτικησ προστασιασ . !!!ουε και αλοιμονο σασ λαμογια αν παρουμε καμια φωτια !!!την κατσατε !!!!ολοι σας μηδενος ςεξαιρουμενου .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εκπλήσσεσθε; Εκεί πα΄νε τα λεφτά μας εν μέσω της πιο σκληρής λιτότητας.
Τα ίδια και οι ίδιοι . Ψηφίστε το πρώτο μνημόνιο για να μην χρεοκοπήσουμε, ψηφίστε το Μεσοπρόθεσμο (μνημόνιο 2) για να μην χρεοκοπήσουμε, ψηφίστε και τον εφαρμοστικό νόμο για να μην χρεοκοπήσουμε , κόψτε από παντού, κοινώς κόψτε τον λαιμό σας για να μην χρεοκοπήσουμε και τώρα έρχεται η επιλεκτική, η περιορισμένη ή όπως θέλετε πείτε την χρεοκοπία!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ !!!!!!!!ΕΡΓΟ 1ο ΑΝΤΙ ΠΙΣΣΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. εργο 2ο ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ !!!!
αντικατασταση του ταπητα στον κεντρικο δρομο σε μηκοσ 3km . Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΞΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.24 Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΙΘΟΡΕΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ . ΕΚΕΙ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ . Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ . ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ . ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΙΟ