Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δρομείς με τη ΦΛΟΓΑ στην καρδιά τους!

Με συνεχείς εκδηλώσεις και συμμετοχές σε αγώνες - αλλά και μεγάλο κέφι - η ομάδα Δρομέων και Μαραθονοδρόμων της ΦΛΟΓΑΣ, προωθεί την ιδέα του εθελοντισμο΄υ και της αλληλεγγύης. Προκειται για την Ομαδα εθελοντών που έχει εδώ και αρκετό καιρό δίνει μέσα από την δράση της το ''παρών '' της δίπλα στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλογου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Εναν αγώνα για τη στηριξη του Ξενώνα όπου φιλοξενούνται συνεχώς παιδια που΄κάνουν χημειοθεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των Νοσοκομειων Παιδων Αθηνών. Στο πλαισιο αυτό πήραν μέρος πέρυσι στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με πολύ καλά σχόλια απο τα ΜΜΕ,αλλά και σε πολλούς άλλους όπως τις προάλλες στόν Μαραθώνιο του Ολύμπου.


Αυτές τις ημέρες δίνουν νέα ραντεβού για να ανοίξουν την ''παρέα '' τους και σε άλλους φίλους που θέλουν να ενισχύσουν τον αγώνα τους για την ΦΛΟΓΑ.Συγκεκριμένα:

 1. Την Τετάρτη 06/07 στις 7 το απόγευμα, η Ομάδα Μαραθωνοδρόμων της Φλόγας θα βρεθεί στην Φιλοθέη στο Άγαλμα του Κυριακίδη για μια χαλαρή βόλτα -τρέξιμο στους γύρω δρόμους ''Θα χαρούμε να τρέξουμε παρέα''- λένε πρός κάθε ενδιαφερόμενο.
2. Το Σάββατο στις 09/07 στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ όσοι από την Ομάδα της Φλόγας θέλουν μπορούν να συμμετέχουν με την φανέλα της Φλόγας στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο στο Λαύριο,.
3. Την Κυριακή 10/07 στις 6 το απόγευμα η Ομάδα Μαραθωνοδρόμων της Φλόγας θα συμμετέχει στα Βερελλεφόντια της Ν.Μάκρης. Θα τρέξουν σαν ομάδα και τερματίζοντας όλοι παρέα σαν Ομάδα -''με την Φλόγα στην καρδιά μας'' - στον αγώνα 6 χιλιομέτρων. ''Θα χαρούμε να σας δούμε'', λένε.
( Πληροφορίες: Παύλος Διακουμάκος, 6977320891)

Δεν υπάρχουν σχόλια: