Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Υποβάθμιση του Νοσοκομείου βλέπει η Γιώτα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ . ΟΙ ΕΚ ΘΗΒΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ . ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔ..ΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ Ο ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ Ο ΔΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ . ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Προσλαμβάνονται 250 δάσκαλοι του Κορανίου στη Θράκη την ώρα που ετοιμάζεται η απόλυση δημόσιων υπαλλήλων (στο αυριανό Πρώτο Θέμα)
Απίστευτο;!

Ανώνυμος είπε...

ας τολμησουν να κανουν δημοσια εμφανηση ολοι τους και τα λεμε . για αυτο προσλαμβανουν ιδιωτικουσ φρουρους και μπραβουσ . αυτη την δημοκρατια θελουν ?θα τρωνε ξυλο και δεν πανε να κουβαλανε οποιον θελουν μαζιτουσ . εξαλου εχουν τελειωσει . ψηφο δεν θα ξαναπαρουν . η αλητεια τουσ μεχρι εδω ολων τουσ .

Ανώνυμος είπε...

3:03 τι εννοείς χάθηκε? ακούγονται κάτι σαν 'χαλαρή συνομοσπονδία' ας πούμε μεταξύ των νοσοκομείων των γειτονικών νομών με το νοσ/μειο λιβαδειάς να έχει ηγετική θέση, βέβαια αυτά διαρεουν απο κυβερνητικούς εκπροσώπους της περιοχής κ του δήμου κ της περιφέρειας κ των βουλευτών(δηλ 99% ψέμματα), ξέρεις κάτι διαφορετικό?