Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου ΔΑΑ

H συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου ΔΑΑ θα συνέλθει στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας (αίθουσα παλαιού δημοτικού σχολείου) στην Αράχωβα, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της έκτακτης ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ : «Έγκριση μελέτης Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του πρώην Δήμου Αράχωβας».

2ο ΘΕΜΑ : «Έγκριση πληρωμής ορκωτών λογιστών της ΣΟΛ Α.Ε. για την εκκαθάριση της ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ και τροποποίηση προϋπολογισμού».




Ο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΣΙΔΩΡΟ.....ΑΜΑΝ ΠΙΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ....ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΑΜΑΡΙΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ακου φιλε !!!εδω ο δημαρχοσ ειναι αυτοσ που δινει εντολεσ και οχι ο καθε ενας που ερχεται για να περασει λιγεσ ωρεσ ξενιασιασ. εσεισ οι λειβαδιτεσ μασ δημιουργειται ενα σωρο προβληματα . να κοιταξετε το δικο σας το μαυρο το χαλι και να ασχοληθειτε με τον δικο σας δημαρχο . και αν δεν σας αρεσςι να πατε στην αρκιτσα η στα καμενα και τις λιβανατεσ . αλλοιωσ να ζητησετε απο τον αντιδημαρχο για τα εργα που σασ υλοποιει να σας φερει και λιγο θαλασσα .

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε Κυριάκι !!! Έχει δροσιά, καλό δρόμο και τωρα τελευταία τα γαϊδούρια δεν εμφανίζονται....