Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
Συνάδελφοι
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε διαδικτυακή έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου με θέμα τις «Νέες Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τις εμπορικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις».
Σκοπός της έρευνας είναι ο προσδιορισμός των βασικών προκλήσεων, απειλών και ευκαιριών για τις εμπορικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής και δημοσιονομικής συγκυρίας.
Απώτερος στόχος είναι να αναδειχθούν οι βασικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων για συμβουλευτική υποστήριξη / καθοδήγηση (mentoring), οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση ανάπτυξης ενός πρωτοποριακού προγράμματος παροχής υπηρεσιών υποστήριξης από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Σύμφωνα με το ως άνω πρόγραμμα θα παρέχονται πλήρως επιδοτούμενες υπηρεσίες καθοδήγησης (mentoring) προς τις εμπορικές επιχειρήσεις από μέντορες και εμπειρογνώμονες. Σχετικές πληροφορίες ως προς την διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν εντός του 2011.
Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ έως τις 14 Ιουλίου 2011 (Ο χρόνος συμπλήρωσης δεν ξεπερνά τα 10-15 λεπτά).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
Βάλια Αρανίτου
Διευθύντρια ΙΝ.ΕΜ.Υ. και
Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: