Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δεν μπόρεσε ο Λεβαδειακός

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου από την Football League στην Σούπερ Λίγκα.
Με αυτόν τον βαθμό οι «μελανόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά των τριών βαθμών που τους χωρίζει από τους -δεύτερους της ειδικής βαθμολογίας- Βοιωτούς κι έτσι παραμένουν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.
Μάλιστα, με μία νίκη στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές ο ΟΦΗ εξασφαλίζει και μαθηματικά την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.
Το σκορ άνοιξε στο 22΄ ο Ουκάρ για τον ΟΦΗ, ενώ στο 35΄ με πέναλτι ο Ζουρούδης ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό.
Η αναμέτρηση άρχισε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, μετά από είσοδο οπαδών του Λεβαδειακού στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι δημιούργησαν ένταση με τους αντίστοιχους του ΟΦΗ. Επίσης, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ και αντίστοιχων του Πανιωνίου.
Κίτρινες: Καλάιτζιτς, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Γεωργίου - Λισγάρας, Μπεγκόνια
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Ρόβας (70΄ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (56΄ Κατσοκογιάννης), Βερόν, Ουκάρ (79΄ Ζαχαράκης), Παπουλής, Καμπάνταης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας (87΄ Βασιλείου), Κοιλιάρας (64΄ Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (78΄ Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης.
www.zougla.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΕΟΥΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.......ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ......ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ............

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ........ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ??????????ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.....ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΑΡΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ !!
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ . ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΛΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΨΩΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ . ΟΥΣΤ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ SUPER LIGGA ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ FOUTBOL LIGGA KΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SUPER LIGGA.ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ SUPER LIGG KAI THS FUTBOL LIGG.KΥΡΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ ΚΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ.......

barbarians είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ..ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΑΣ..
ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΗ...

Γ.Ν. είπε...

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΊΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΣΤΉΝ ΒΟΥΛΗ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΏΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ? ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ , ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΥ ΟΦ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο Ο.Φ.Η. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Τους ξύπνησες βοιωτέ και κανανε σύσκεψη

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ . ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ @.......ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΗΣ . ΕΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΗΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ . ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ .