Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Περί μικροψυχίας ή γιατί δεν επιχορηγείται ένας Σύλλογος στον Δήμο Λεβαδέων

Επιλεκτικές επιχορηγήσεις εκ μέρους της δημοτικής αρχής προς τους Συλλόγους του Δήμου Λεβαδέων διαπιστώνει  το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου «ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΒΡΥΣΗ», από την Αγία Παρασκευή  με επιστολή που μας αποστέλλει η κ. Φωτεινή Χανδρά. Το θέμα είναι μεγάλο και φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά παράπονα για περικοπές και σε άλλους Συλλόγους -με σημαντική προσφορά αλλά όχι αρεστούς στη δημοτική πλειοψηφία...
Δείτε την επιστολή.

"25 Ιουλίου και στην Αγ. Παρασκευή Κορωνείας στο πανηγύρι του χωριού επί 10 συνεχή χρόνια, ο Μορφωτικός Σύλλογος «ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΒΡΥΣΗ» με επιχορήγηση του πρώην Δήμου Κορωνείας συνδιοργάνωνε μουσικές εκδηλώσεις με ονόματα σαν του Μπάμπη Τσέρτου, της Μαίρης Λίντα, της Χαρούλας Λαμπράκη, του Γιάννη Λεμπέση, των Παιδιών απ΄ την Πάτρα  κ.α.
Φέτος ο νεοσύστατος καλλικρατικός Δήμος Λεβαδέων, στην συνεδρίαση της 13ης Ιουλίου και εκτός ημερησίας διάταξης, αν και από 20ημέρου υπήρχε αίτηση του Συλλόγου, μετά από ένα σωρό ψευδή  και αήθη επιχειρήματα που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε να μην επιχορηγήσει τον Σύλλογο γιατί είναι εποχή λιτότητας και υπάρχει κρίση και γιατί δεν επιχορηγούν Συλλόγους, όταν στην ίδια συνεδρίαση ο Σύλλογος Ελικωνίων επιχορηγήθηκε με 3.000€ και ο Σύλλογος της Αγ. Άννας με 3.700€".

Ο δαίμων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έκανε το θαύμα του και έτσι η επιστολή  της κ. Χανδρά δεν έφτασε στη viotia ολόκληρη. Δείτε την πλήρη επιστολή.

25 Ιουλίου και στην Αγ. Παρασκευή  στο ομώνυμο πανηγύρι του χωριού επί 10 συνεχή χρόνια, ο Μορφωτικός Σύλλογος «ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΒΡΥΣΗ» με επιχορήγηση του πρώην Δήμου Κορωνείας συνδιοργάνωνε μουσικές εκδηλώσεις με ονόματα σαν του Μπάμπη Τσέρτου, της Μαίρης Λίντα, της Χαρούλας Λαμπράκη, του Γιάννη Λεμπέση, των Παιδιών απ΄ την Πάτρα  κ.α. εκλεκτών καλλιτεχνών, προσπαθώντας να προσφέρει μια  ποιοτική  μουσική βραδυά .  

 Φέτος ο νεοσύστατος καλλικρατικός Δήμος Λεβαδέων, στην συνεδρίαση της 13ης Ιουλίου και εκτός ημερησίας διάταξης, αν και από 20ημέρου υπήρχε αίτηση του Συλλόγου, μετά από ένα σωρό ψευδή  και αήθη επιχειρήματα που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε να μην επιχορηγήσει τον Σύλλογο, λόγω κρίσης και  λιτότητας και γιατί έχουν αποφασίσει  να… μην επιχορηγούν Συλλόγους (!!!), όταν στην ίδια συνεδρίαση ο Σύλλογος Ελικωνίων επιχορηγήθηκε με 3.000€  για το Φεστιβάλ Δημοτικού Τραγουδιού και ο Σύλλογος της Αγ. Άννας με 3.700€  ! για τον Αρβανίτικο γάμο και χωριστά επιχορηγήθηκε  το Τοπ. Συμβούλιο Αγ. Άννας με 2.000€ .

 Σε αντιστάθμισμα  και αντί για τον Σύλλογο, το Δημ. Συμβούλιο αποφάσισε να επιχορηγήσει με 2.000€ το Τοπ. Συμβ. Κορωνείας για να διοργανώσει 2 πανηγύρια (!!!).
1.000€ στην Κορώνεια για το πανηγύρι του Προφ. Ηλία  και 1.000€ στον οικισμό της Αγ. Παρασκευής για το ομώνυμο πανηγύρι. Με αυτά τα χρήματα, ο Πρόεδρος αρκέστηκε να φέρει από 2 χορευτικά συγκροτήματα και μετά να συνεχίσει την βραδυά με D.J.

 Ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι επιχορήγησε τους παραπάνω Συλλόγους γιατί οι  εκδηλώσεις τους παράγουν υψηλό πολιτισμό και προάγουν την παράδοση (μια ζωή …φουστανέλα και τσαρούχι δηλαδή) και δεν χρηματοδοτεί  μουσικές συναυλίες !!!  (Σβήστηκε απ΄ την μνήμη του η συναυλία του Κοντογιάννη στην Δημ. Κοινότητα Αγ. Γεωργίου!).

Είναι προφανές ότι ο Δήμαρχος ξέχασε τις προεκλογικές του εξαγγελίες, περί αρμονικής συνεργασίας του «με τους τοπικούς φορείς και τους Συλλόγους» και πλέον οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι, επιλέγουν με …δικά τους (πολιτικά) κριτήρια να χρηματοδοτήσουν  Συλλόγους.

Ο Δήμαρχος της κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου, που με τόση φειδώ διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα, για…κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, …κάποιων Συλλόγων και …Τοπικών Συμβουλίων, ξεχνάει τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Ιουλίου, όπου προβλέπει χορήγηση πίστωσης …7.000€!!! για πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Χαιρώνεια.
Τυχαίο;;;   Δεν νομίζω!!!!!!

                                                                                         ΦΩΤΕΙΝΗ  ΧΑΝΔΡΑ

                                                                                         Μέλος του Συλλόγου


26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

και οι καρναβαλιστες!!!!!!!!!!!!

Γ.Ν. είπε...

Είχε ξεφύγει η κατάσταση νομίζω.Ο καθένας έκανε ένα σύλλογο γινόταν πρόεδρος καί η μόνη πολιτιστική διοργάνωση πού έκανε ήταν τό πανιγύρι στό χωριό του . Έπερνε τήν επιχορήγηση ,κάλυπτε έτσι όλα τα έξοδα καί ότι εισέπρατε ΜΑΥΡΑ τα μοιραζόταν με τον ταμία λέγοντας οτι μπήκαμε μέσα...βάλαμε καί από τήν τσέπη μας.Καί όλες αυτές οί επιχορηγήσεις από εμάς όλους τούς αφελείς φορολογούμενους πολίτες.

βοιωτός είπε...

@Γ.N.
Πότε τα διαπίστωσες αυτά που γράφεις; Κι αν γίνονταν ποιοι τα έκαναν; Οι δήμαρχοι;

Ανώνυμος είπε...

Γ.Ν.
φαίνεται πως δε γνωρίζεις ότι αν οι αιρετοί σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας δούλευαν όσο οι πρόεδροι των συλλόγων(που βάζουν μεγάλα ποσά από την τσέπη τους) και αγαπούσαν τόσο τον τόπο τους θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

προφανώς τα χρήματα δίνονται αναλόγως του πληθυσμού.
είναι δυνατόν η Αγ. Παρασκευή με πέντε σπίτια να παίρνει τα ίδια με την Χαιρώνεια που ήταν πρωτεύουσα του προηγούμενου δήμου ;
μην τρελαθούμε !!!

Ανώνυμος είπε...

Γ.Ν.

τον Μπάμπη Τσέρτο, την Μαίρη Λίντα, τον Λεμπέση,την Χαρουλα Λαμπράκη, τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ¨τα παιδιά απο την Πάτρα¨ και κάποια άλλα τέτοια ηχηρά ονόματα, δεν μπορεί να τα φέρνει κάποιος σύλλογος με την επιχορήγηση μόνο του δήμου.
Αν ήταν έτσι να είσαι σίγουρος πως όλοι οι δήμοι σε όλη την Ελλάδα δεν θα επιχορηγούσαν τους συλλόγους αλλά θα τους έφερναν μόνοι τους -έστω και σε 2ωρη συναυλία- αλλά έχεις δεί δημοτικά συμβούλια να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις; και αν ναι με τι κόστος ; και πόσους τσακωμούς;

Ανώνυμος είπε...

προς Ανώνυμο 6:43μμ

ίσα ρε μεγάλε !!!!!!!!!

ρε πως σου πέρασε τέτοιο πράγμα απο το μυαλό ;;;;;;;;;;;

αυτός είναι σοσιαλισμός !!!!

Ανάλογα με το πληθισμό. Λες κι ο Τσέρτος και οι άλλοι πληρώνονται περισσότερο όταν πάνε στην Λιβαδειά και λιγότερο όταν θα πάνε στο Παρόρι !!!!

ρε κοπάνημα που τους χρειάζεται !!!

Φ.Χ. είπε...

Αγαπητέ άσχετε Γ.Ν., είσαι μάλλον απ΄αυτούς που κάθονται απ΄έξω και κρίνουν κάθε προσπάθεια αυτών που ασχολούνται εκ των έσω.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τους συλλόγους, όχι μόνο δεν τα "κάνουν πλακάκια" με τον ταμία, αλλά αφιερώνουν χρόνο απ΄την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, πολλή εργασία, και πολύ περισσότερο προσωπικό χρήμα. Είναι άνθρωποι που έχουν μεράκι, πάθος και αγάπη για τον τόπο τους.
Δεν ξέρω αν "εξ ιδίοις κρίνεις τα αλλότρια", πάντως σε πληροφορώ ότι όταν πέρσι φέραμε τον Τσέρτο και όλη η εκδήλωση (συγκρότημα, ηχητικά, εξέδρα, φωτισμός, καρέκλες-τραπέζια κ.α.)μας στοίχισε 14.000€, από τον Δήμο είχαμε πάρει επιχορήγηση 4.000€.
Και όταν πρόπερσι φέραμε την Μαίρη Λίντα και την Χαρούλα Λαμπράκη μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο και η εκδήλωση μας πήγε 18.000€, από τον Δήμο πήραμε 6.000€.
Φαντάζομαι να κατανοείς ότι οι παραπάνω καλλιτέχνες δεν πήραν...4.000€ ή ...6.000€, πολύ δε περισσότερο δεν πήραν ...λιγότερα, ώστε να περισσέψουν για μοιρασιά. Με τέτοιες εκδηλώσεις και επιχορηγήσεις, δεν νομίζω ότι περισσεύει τίποτε για να φάει... ο Πρόεδρος με τον Ταμία, αντίθετα όλο το Δ.Σ. βγαίνει "στη γύρα" για χορηγίες και προσφορές μελών.
Αυτά για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να μην λέει ο κάθε άσχετος κουβέντες για εντυπωσιασμό.
Φ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%B1_%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE_%CE%92%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82

Ανώνυμος είπε...

θεωρητικά τα λετε σωστα.
Ξεχάσατε βεβαια να ενημερώσετε ποιος ειναι ιδιοκτήτης του μοναδικού καταστήματος στο οποιο λαμβανε χωρα η εκδήλωση καθε χρόνο.
Δηλαδή πλήρωνε ο δήμος το μουσικο πρόγραμμα και στη συνέχεια δούλευε το συγκεκριμενο κατάστημα το οποιο και γέμισε από κοσμο.
Ποια η σχέση της προέδρου του συλλόγου με το κατάστημα?
τυχαίο δε ΝΟΜΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γ.Ν.!

Είναι καιρός να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στην Βικιπαιδεια, στον σύνδεσμο: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%B1_%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE_%CE%92%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82
στην ενότητα ¨ Εκδηλώσεις¨ τα κάτωθι :
¨ Στις 26 Ιουλίου ήμερα εορτασμού της Αγίας Παρασκευής γίνεται στην πλατεία του χωριού μουσική εκδήλωση με δημοτικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που διοργανώνει ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ¨
Μήπως θα πρέπει να συμπληρώσει κάποιος : όλα αυτά μέχρι που έγινε ο Παπαγγελής δήμαρχος ;;;;;;;

Φ.Χ. είπε...

6.43
Έχω βαρεθεί ν΄ακούω τόσα χρόνια για τα πέντε σπίτια της Αγ. Παρασκευής.
Αλλά φαίνεται ότι σ΄ αυτά τα πέντε σπίτια υπάρχει πολύ καρδιά και πείσμα, γι΄αυτό και γίνονται μεγάλα πράγματα από λίγους ανθρώπους.
Ο Δήμος ήθελε να κάνει εφέτος εκείνος το πανηγύρι, αλλά με ξένα κόλλυβα. Τις καρέκλες και τα τραπέζια των επισήμων τις δανείστηκε από τον Σύλλογο. Τα χορευτικά τα άφησε χωρίς φιλοξενία.
Μετά τον Τσέρτο τι;
Θλιβερή κατάντια ή έσχατη ξεφτίλα;
Φ.Χ.

Φ.Χ. είπε...

11.03
Καλή η προσπάθειά σου να το γυρίσεις επί προσωπικού, αλλά αφελής και παρωχημένη.
Τόσα χρόνια ενασχόλησης με τον Σύλλογο έχω πια συνηθίσει.
Ο Σύλλογος δεν είναι προσωπική μου υπόθεση, αλλά ομαδική κι αυτό μας κράτησε όλο αυτό το διάστημα, παρά τις αντιξοότητες.
Η επιστολή μου δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα, αλλά αναφερόταν σε γεγονότα και διαπιστώσεις μέσα απ΄το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εσένα φαίνεται ότι σ΄ ενδιαφέρει το προσωπικό, γιατί θέλεις ν΄ αποπροσανατολίσεις την συζήτηση από το θέμα.
Όμως πριν καταφύγεις εσύ και οι όμοιοί σου σε συκοφαντίες, ενημερώσου τουλάχιστον.
Η εκδήλωση δεν γινόταν σε κανένα μαγαζί, αλλά στην πλατεία του χωριού. Γι΄ αυτό και τα ποτά και τα φαγητά, τα διέθετε όλα ο Σύλλογος στην πλατεία.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ερχόντουσαν στις εκδηλώσεις μας.
Όμως δεν είναι αυτό το θέμα.
Κάναμε εφέτος μία αίτηση στον Δήμο και ο Δήμος απάντησε αρνητικά.
Γιατί; Φοβήθηκε μήπως από τα χρήματα ωφεληθεί το μαγαζί της πλατείας; Δηλαδή ΤΙΜΩΡΕΙ όλο το χωριό, για ένα άτομο;
Μην μου πεις ότι σε κάθε αίτηση Συλλόγου, το Δημ. Συμβούλιο εξετάζει αν ο κάθε σύμβουλος του Δ.Σ. έλκει προσωπικά συμφέροντα!!! και αποφασίζει ανάλογα.
Όμως , όπως φάνηκε, προσωπική ήταν η απόφαση, προσωπικά ήταν τα ψευδή σχόλια που σύμβουλος ανέφερε-καλή ώρα όπως εσύ τώρα-, προσωπική ήταν η σιωπή από σύμβουλο που γνώριζε την αλήθεια και εποίησε τη νήσσα -κοινώς έκανε την πάπια-και προσωπική ήταν και η άρνηση για επιχορήγηση.
Δεν αντέχει ο Δήμος να κάνουν οι Σύλλογοι εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, γι΄αυτό και μικρόψυχα προσπαθεί να κόψει όποιον παράγει πολιτισμό.
Φ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Πάνω απ'ολα υπαρχει το ηθικό μερος.Δυστυχώς το ξεχνάμε γι'αυτο φτάσαμε ως κοινωνια σε αυτο το επιπεδο.

Γ.Ν. είπε...

Φ.Χ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ. ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ? ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΕΡΤΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΡΜΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ? ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΦΙΡΜΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ Η ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ , Η ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Από λογια χορτασαμε. Για το συμβάν της Ταμπαχνας καποια επιστολη? Μπορεί τέτοιου είδους αντιδράσεις να μας πεισεται πώς παράγουν πολιτισμό οποτε να τις υοθετησουμε.

Ανώνυμος είπε...

11.03
Ανούσιες οι προσωπικές επιθέσεις σου.Το θέμα μας δεν είναι η Σκεπαστή Βρύση και η Πρόεδρος, που εδώ που τα λέμε έχουν κάνει σπουδαίες εκδηλώσεις.
Το θέμα μας είναι για όλους εμάς που ανακατευόμαστε με Συλλόγους, ότι εφέτος είναι κοινή διαπίστωση πως ο Δήμος δεν επιχορήγησε την πλειοψηφία των Συλλόγων, αλλά επιλεκτικά μερικούς.
Γιατί;
Αυτό πρέπει να μας απασχολεί φίλε μου και όχι ποιανού είναι το μαγαζί στην πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Το να μειώνεις τα σημαντικά επειδή δεν μπορείς να τα φτάσεις, είναι ίδιον των ασήμαντων.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα λεφτά είναι ΔΙΚΑ μας καλό θα είναι να έχουμε λόγο που και σε ποιούς δίνονται. Και σίγουρα δεν δίνονται με κριτήρια πολιτιστικά αλλά κομματικά.

Ανώνυμος είπε...

12.14 ακριβώς. Με τα δικά μας λεφτά πουλάνε στους χαζούς πολιτισμό της...πλάκας σε χαζοπανηγυριώτικες δήθεν πολιτιστικές εκδηλώσεις και επιδοτούν όποιους θέλουν
δηλαδή τους δικούς τους. Καμιά επιδότηση πουθενά. Κι όποιοι είναι σοβαροί σύλλογοι να αναζητήσουν χορηγίες άπό ιδιώτες για σοβαρές και σημαντικές εκδηλώσεις.
Την κατάντια να ύπάρχουν εκατοντάδες σύλλογοι πολιτιστικοί και καλά και πολιτισμός να μην υπάρχει σ' αυτήν την χώρα μπορεί να μας εξηγήσουν όλοι αυτοί που επί πολλά χρόνια επιδοτούνται;!Τι πρόσφεραν δηλαδή; Για να ξέρουμε κι εμείς οι μ....ες που πληρώνουμε τους κολλητούς και κομματικούς τους φίλους που η ασχετοσύνη τους περί πολιτισμού σπάει τζάμι!

Χ είπε...

περί μικροψυχίας?
περί μικροκομματισμού θα ηταν πιο εύστοχος ο τίτλος

Ανώνυμος είπε...

7.000 ευρώ για πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Χαιρώνεια για χορούς και τραγούδια ;
μπράβο και πάλι μπράβο ούτε το φεστιβάλ Επιδαύρου δεν προσφέρει τέτοιον πολύ μα πολύ υψηλό πολιτισμό.... πόσο τυχεροί είμαστε και δεν το ξέραμε , θα έρθει όλη η ελλάδα να τις παρακολουθήσει..