Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ατύχημα στη Λιβαδειά

Ενας 16χρονος ήταν ο τραυματίας σε τροχαίο ατυχήμα που σημειώθηκε στη Λιβαδειά γύρω στις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής, στην οδό Καραγιαννοπούλου, στο ύψος του Ζαππείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 16χρονος ήταν πεζός και παρασύρθηκε από δίκυκλο που οδηγούσε νεαρή κοπέλα. Ο 16χρονος τραυματίας φαίνεται ότι έχει υποστεί ελαφρά κρανιοεγκεφαλική κάκωση με περιτραυματική αμνησία. Η κατάσταση του νεαρού δεν εμπνέει ανησυχία στους ιατρούς του Νοσοκμείου Λιβαδειάς όπου μεταφέρθηκε. Παρόλα αυτά διακομίζεται στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις και αξονική τομογραφία.Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν παράπονα για τον χρόνο προσέλευσης του ασθενοφόρου, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η καθυστέρηση ήταν σημαντική.  

3 σχόλια:

Loukas Pan είπε...

Βοιωτε,ειναι αυτο που εγινε στην διασταυροση στο 1ο δημοτικο????

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους η Τροχαία της Λιβαδειάς θα κάνει την δουλειά της??? Παντού διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες με υπερβολικό θόρυβο, μεθυσμένοι οδηγοί εντός της πόλης και πληρη παραβατικότητα στους δρόμους !!! Και μη μας πουν πως δεν έχουν προσωπικό, καρέκλα να καθίσουν ψάχνουν στη Τροχαία Λιβαδειάς !!!

Loukas Pan είπε...

παντως εγω εκανα μια ερωτηση κυριε βοιωτε....τελοςπαντον ο 16χρονος ηταν με δυκυκλο και του βγηκε απο το στοπ (κατηφορα 1ου δημοτικου) μια κυρια με αποτελεσμα να του κλεισει τον δρομο και εγινε οτι εγινε....!!!!!