Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Φεστιβάλ ΦΛΥΓΟΝΙΟΝ στο Κυριάκι




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα;
Η Δημοτική Κοινότητα Κυριακίου τι θα κάνει;
ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ;

Think Clever είπε...

ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ !!!ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ¨¨ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ¨¨ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΛΤ ΚΤΛΤ ΚΤΛ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ...ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ .

Ανώνυμος είπε...

Με τόσους επώνυμους χορηγούς φαίνεται ποιοι βάζουν τα λεφτά. Εγώ (και πολλοί άλλοι) αντιπαθούμε τις χορηγίες των Δήμων κλπ σε φίλους και "δικούς" τους που είναι τα δικά μας λεφτά για να φτιάχνουν τα κομματικά τους παραμάγαζα. Τις υπόγειες διαδρομές γενικά και ειδικά...
Καλή επιτυχία γαιτί οι εκδηλώσεις είναι πραγματικά καλές και σίγουρα καλύτερες από πολλές άλλες της πλάκας που επιδοτούνται από το δημόσιο (δικό μας ) χρήμα.

ggonias είπε...

Η Δημοτική κοινότητα Κυριακίου και ο Δήμος Λεβαδέων βάζουν την αιγίδα τους, κατάλαβαν ότι αυτό που γίνεται είναι σημαντικό για το Κυριάκι και τον Ελικώνα θα έλεγα συνολικά και το στηρίζουν ηθικά δεν υπάρχει καμια οικονομική βοήθεια.

βοιωτός είπε...

Δεχθέίτε τα θερμά μου συγχαρητήρια κ. Γκώνια