Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαιώθηκε η Κατερίνα Παπαβασιλείου

Από την πρώην δήμαρχο Δαυλείας κα. Κατερίνα Παπαβασιλείου λάβαμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Όταν αποφάσισα να διεκδικήσω το τιμητικό αξίωμα της Δημάρχου Δαυλείας είχα μία και μόνη φιλοδοξία: Να υπηρετήσω με πίστη και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα των πολιτών του τόπου που με γέννησε και τον οποίο αγαπούσα και θα αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μου.

 Ήταν τόσο έντονη η επιθυμία μου αυτή ,ώστε παραμέρισα τις προσωπικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις ,χάριν του κοινωνικού σκοπού στον οποίο τάχθηκα. Δυστυχώς όμως στην προσπάθεια μου αυτή τέθηκαν εμπόδια ,βασικά από συμπολίτες μου και διατυπώθηκαν εναντίον μου όχι μόνο πολιτικά σχόλια που είναι πάντα επιτρεπτά,αλλά συκοφαντίες,ύβρεις και κατασκευασμένες ποινικές ,ηθικές και υπηρεσιακές κατηγορίες.
Αποτέλεσμα όλων αυτών των εναντίον μου πράξεων ήταν να σύρομαι στα αστικά και ποινικά δικαστήρια και να αφαιρώ πολύτιμο χρόνο από τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα,ως Δημάρχου Δαύλειας,προκειμένου να αποκρούω τις εναντίον μου κατηγορίες στις σχετικές δίκες.
Τώρα έξι χρόνια μετά ,όλες οι εναντίον μου κατηγορίες για τις οποίες σύρθηκα στα Δικαστήρια,αλλά και σε πειθαρχικά όργανα,κατέρρευσαν με πανηγυρικό τρόπο .
Έχω αποδοθεί στην κοινωνία στην οποία ανήκω παντελώς απαλλαγμένη από οποιοδήποτε στίγμα που τόσοι καλοθελητές θέλησαν να επικολλήσουν στην προσωπικότητά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους νομικούς μου παραστάτες,που βοήθησαν στη δικαίωσή μου κ. Ανδρέα Βέργο και κ. Ταξιάρχη Γαλανό , νομικοί σύμβουλοι, οι οποίοι σέβονται την ανθρώπινη υπόσταση και έχουν ορίσει ως στόχο της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας ,την στήριξη και αποκατάσταση του κύρους των ανθρώπων , θέλω να ευχαριστήσω τους Δημότες του πρώην Δήμου Δαύλειας και ιδιαίτερα τους Δημοτικούς Συμβούλους που συνεργαστήκαμε την τετραετία 2003-2006 και να θυμίσω στους δημότες του πρώην Δήμου Δαύλειας και τους συκοφάντες μου τη σοφή λαϊκή παροιμία: “το ψέμα έχει κοντά πόδια”
Με εκτίμηση

Κατερίνα Παπαβασιλείου
πρώην Δήμαρχος Δαύλειας

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΕΣΤΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΕΣΤΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΕΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΕΣΤΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ

βοιωτός είπε...

6.17
Δεν γίνεσαι αντιληπτός.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΤΩ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΙΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΣΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Ανώνυμος είπε...

«είναι φυσικό για τους Λακδεμονίους να ασχημονούν» Οι Κλαζομένιοι, οι κάτοικοι δηλαδή της πόλεως Κλαζομενές της Μικράς Ασίας, ήταν γνωστοί κατά την αρχαιότητα για τα χυδαία πειράγματά τους. Χωρίς καμιά διάκριση, πείραζαν τους πάντες με ένα δικό τους τρόπο, που κατά τα παραδιδόμενα από τους αρχαίους συγγραφείς ήταν πολύ βρώμικος. Αναφέρεται λοιπόν συγκεκριμένα ότι μερικοί Κλαζομένιοι πήγαν κάποτε στη Σπάρτη και καταμαύρισαν με καπνιά («κατησβόλωσαν») τους θρόνους των εφόρων της, που υπήρχαν στην εκεί Εκκλησία του Δήμου. Μόλις οι έφοροι το πληροφορήθηκαν, ανέθεσαν σε ένα κήρυκα να διακηρύξει τη φράση: «`Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν», δηλαδή «είναι φυσικό για τους Κλαζομενίους να ασχημονούν», μια φράση που έγινε παροιμιώδης έκφραση και χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

με όλο τον σεβασμό αλλά το ρητό λέει έξεστι τοις Κλαζομενίοις ασχημονείν...
Για τους Λακεδαιμονίους υπάρχει κάτι άλλο προερχόμενο από αφιέρωση του Μ. Αλεξάνδρου, που λέει ..άπαντες οι Ελληνες πλην Λαιμονίων ...

βοιωτός είπε...

Μου αρέσει που η viotia είναι ένας ιστότοπος όπου καλλιεργούνται τα σωστά ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε τόσο καλά τα ελληνικά βοιωτέ που εγώ προσωπικά όσες φορές έχω γράψει σαν ανώνυμος διορθώνω το σχόλιο μου τόσες φορές σαν να πηγαίνω ακόμη σχολείο! Σε συγχαίρω γι αυτό γιατί προωθείς άριστα ελληνική γλώσσα για την νεολαί αλλά και γενικά τον πολιτισμό και όλοι βελτιωνόμαστε.Το πιο σπουδαίο μάθημα που έχω πάρει απότο μπλογκ αυτό είναι να μην θεωρώ "πολιτισμό"πλέον κάθε ανουσια εκδήλωση παρά πολύ λίγες και πολύ καλές!
Για την γλώσσα λέω τέλος ότι αν πάρουμε μέτρο την γλώσσα των πολιτικών και των δημοσιογράφων παπαγάλων τους ξεχνάμε κι αυτά που ξέρουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΞΕΣΤΙ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 7.29 ΣΤΟ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Ανώνυμος είπε...

διορθώνω το Λαμονίων σε Λακεδαιμονίων .... ο δαίμων της πληκτρολογήσεως ...