Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγική η κατάσταση στο Ειρηνοδικείο Αλιάρτου








Αθλια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Ειρηνοδικείο Αλιάρτου, το οποίο στεγάζεται (τρόπος του λέγειν) σε οίκημα του Οργανισμού Κωπαϊδος, στους Κήπους Αλιάρτου. Οπως οι αναρτημένες φωτογραφίες της viotia πιστοποιούν, στο κτήριο από την οροφή "πέφτουν κυριολεκτικά σοβάδες".
Εχει διαμορφωθεί μια απαράδεκτη κατάσταση που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα αλλά και που προσβάλλει βάναυσα τους δικαστές, τους δικηγόρους και τους απλούς πολίτες που προσφεύγουν στο Ειρηνοδικείο προκειμένου να διεκδικήσουν το δίκαιό τους.
Είναι πιθανόν κι αυτό ένα σημάδι κατάρρευσης της τεχνικά χρεωκοπημένης ελληνικής κοινωνίας...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αότο τον τρόπο δεν στερούν ουσιαστικά και το δικαίωμα του πολίτη να προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του? Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι με νόμο πολλαπλασίασαν τα έξοδα για την προσφυγή στην δικαιοσύνη και ότι τώρα ο πολίτης δέχεται ανελέητη επίθεση από ένα κράτος που έγινε αυταρχικό ....!!! Και καλά όλοι οι άλλοι ας πούμε πως έχουν περιορισμένη δυνατότητα παρέμβασης για πολλούς λόγους (σεβαστούς ή όχι), ο Δικηγορικόπς Σύλλογος Λιβαδειάς τι κάνει? Ανέχεται αυτή την κατάσταση ή περιμενει να πάρει έγκριση από τον Ντούσα (όπου και επιδίδεται σε τσιπουροκατανήξεις) για να παρέμβει?

βοιωτός είπε...

4.44

Επιπλέον -μια και ο λόγος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Λιβαδειάς- αναμένουμε μια θέση από πλευράς του για το ειδικό τέλος στα ακίνητα και τους ενδεικνυόμενους τρόπους προστασίας των πολιτών από τη νέα άθλια φοροεπιδρομή.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Μόνο να κάνουν αποχή όταν θίγονται οι ίδιοι ξέρουν όπως πέρυσι με το άνοιγμα του δικού τους επαγγέλματος που δεν άνοιξε κιόλας?
Δεν μπορούν να θέσουν την νομική τους κατάρτιση στην υπηρεσία του λαού που μαστίζεται κυριολεκτικά και άδικα;

Ανώνυμος είπε...

Το επαγγελμα άνοιξε και τυπικα και ουσιαστικά (και είναι αληθεια αυτό)! Το τέλος είναι αντισυνταγματικό γιατι είναι σοβιετικό?! Ο ντούσας όμως παραμένει σταθερή νομική αξία της πόλης? Όσο για τις νομικές υπηρεσίες στην διάθεση του λαού, προβληματίζομαι γιατι να τεθούσν στην διαθεσή του, όταν ο ίδιος αυτός λαός ψηφίζει και επιθυμεί ελεύθερη οικονομια....