Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία Επιμελητηρίου Βοιωτίας για τους νέους φόρους

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να επαναλειτουργήσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κε Πρόεδρε, αν και δεν είμαι από τους λάτρεις του έργου του επιμελητηρίου επί προεδρίας σας όπως δεν είμαι και πολέμιος αυτού του έργου από την άλλη, ήρθε η στιγμή να αναφωνήσω «ΕΥΓΕ» για την επιστολή διαμαρτυρίας σας!!!!!!!
Κυρίως όμως θα σταθώ στο ότι στην δημοσίευση της, βλέπω φαρδιά-πλατιά το όνομα σας, βλέπετε άλλοι πρόεδροι υπέγραφαν τις κροκοδείλιες δηλώσεις διαμαρτυρίας μόνο με τον τίτλο του συλλόγου ή « εκ του ΔΣ»….αυτή σας η κίνηση πέρα από τις ιδεολογικές μας διαφορές για το ρόλο που πρέπει να έχει το επιμελητήριο με κάνει κάπως αισιόδοξο στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε και περιποιεί τιμή για το πρόσωπο σας και για το θεσμό που έχετε στις πλάτες σας ως Προέδρου, σίγουρα τιμάτε τον Θεσμό και το Αξίωμα σας εν μέσω κρίσης, που στους σοβαρούς ανθρώπους ζυγίζει 1000 κιλά σους ώμους τους…ενώ σε κάποιους άλλους ζυγίζει όσο το τσαντάκι τους στον πεζόδρομο!!
Έχουν κρυφτεί οι πάντες στην μικρή μας πόλη, πρόεδροι, σύλλογοι, συνδικαλιστές, πολιτευτές, πολιτικοί, διανοούμενοι κτλ ούτε μια επίσημη ανακοίνωση, έχουν λουφάξει!!! Βέβαια όταν έρθει η ώρα θα ζητήσουν πάλι την ψήφο μας και θα τα πούμε από την καλή, εξαιρώ την στάση του Ιατρικού συλλόγου και της Προέδρου του(και επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά ότι δεν είμαι γιατρός γιατί έτσι βλέπω ότι νομίζουν οι αναγνώστες του Βοιωτία από τα email που λαμβάνω) που προχθές άκουσα στο ραδιόφωνο ξεκάθαρη θέση για τα χτυπήματα στην υγεία και στην κοινωνία όπως και από άλλους εξαιρετικούς Συναδέλφους της. Οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί και είναι οι περισσότεροι και σε όλους τους κλάδους.
Εύχομαι Κε Πρόεδρε να είναι ΣΥΝΕΧΗΣ η αντίσταση του Επιμελητηρίου στις ακόμη πιο δύσκολες μέρες που έρχονται για τον τόπο από αυτούς που για πατριωτικούς λόγους και με την απειλή της χρεοκοπίας δυναστεύουν και εκβιάζουν τους πολίτες ή όπως εύστοχα το είχε θέσει ο Samuel Johnson « Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων»

Με φιλικούς χαιρετισμούς 11:52
oyrios@yahoo.gr