Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κυκλοφοριακές αλλαγές στη Λιβαδειά για το παζάρι

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού με φωτογραφικό διαγωνισμό ο δήμαρχος στα μέσα καλοκαιριού εξυπηρέτησε ιδιωτικά συμφέροντα επιλέγοντας έναν παντελώς ακατάλληλο χώρο για μόνιμη εγκατάσταση του πανηγυριού τώρα ψάχνει να βγάλει άκρη στην εξόφθαλμη από την πρώτη στιγμή προβληματική προσβασιμότητα και κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Ανώνυμος είπε...

Οι παλιοί Λιβαδίτες θα θυμούνται τη γνωστή ατάκα "χουμα Αντρεαδάκη" Τωρα θα λέμε "Λάσπ Παπαγγελή"

Ανώνυμος είπε...

μπορει να μας πει αυτος ο εξυπνος που εφτιαξε τις ρυθμισεις πως θα περνουμε τα παιδια μας απο τα σχολεια;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 705. Δεν γνωριζετε κύριε μου πως σε αυτή τη χώρα τα παζάρια ειναι πιο σημαντικά από τα γράμματα!

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει ο Παπαγγελής να δώσει πλήρη απολογισμό για το παρτυ με το παζαρι. Τι κοστισε; πόσο επιβάρυνε τον προυπολογισμό; την ίδια ώρα που στα σχολεία μοιράζονται ψίχουλα. Πόσα πήρε το κάθε σχολείο για πετρελαιο; φτάνουνε τα λεφτά; μετά θα ζητάνε από τους γονεις να συνεισφέρουν για να βγει περα η χρονιά. Πόσο αγοράζετε η ψήφος θα μαθουμε ποτέ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συμπολίτη, δυστυχώς τα παιδιά σου πρέπει να μείνουν ή 7 μέρες στο σχολείο
ή να τα πηγαινοφέρνεις με τα πόδια για τον λόγο
ότι όπως φαίνεται στο σχέδιο απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση .

Ανώνυμος είπε...

Ο σχεδιασμός του παζαριου έγινε με τα κυκλοφοριακά δεδομένα του Καποδιστριακού ΔΗΜΟΥ Χαιρωνειας. Όσον αφορά για το λασπ Παπαγγελης έχουμε και τρακτέρ. Heronia for ever

Ανώνυμος είπε...

το παζαρι ειναι πιο σημαντικο για το δημαρχο μας το απεδειξε, εκει μπορει να παραβλεπει νομους για να πληρωσει ομως αστικο να μεταφερει τους μαθητες του 1ου λυκειου απο το ζαγαρα αγια παρασκευη και τεχνικη σχολη δεν μπορει γιατι θα παρανομησει εκει ο νομος δεν καλυπτει την αποσταση

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 1231 στη Χαιρωνεια οι μαθητές δεν είχαν λεοφωρειο για να πηγαίνουν σχολείο. Γιατί να έχουν στη ΛΙΒΑΔΕΙΑ; Εκτός αυτού το περπάτημα είναι μέρος της πρωινής γυμναστικής.