Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τετριμίδας πρόεδρος, Ντασιώτης γραμματέας στην ΠΕΔ Στερεάς

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάσεις να δώσεις συγχαρητήρια στο παιδί από τη Χαιρώνεια που επειδή δεν μπόρεσε να βγει αυτός έκανε χωριό όλη την περιφέρεια , τα έκανε ο αείμνηστος Παλαιολόγος τα κόλπα αλλά δεν υποτιμούσε το θεσμό Νικολάκη , ξεκίνησαν τα όργανα από τους Αντιδημάρχους σου πρωτοπόρος και εκεί, μετά έπιασαν τους Δημάρχους στο Πανελλήνιο , αγάλια αγάλια η αγουρίδα μέλι.

Ανώνυμος είπε...

Απέτυχε το Παζάρι Νικολάκη;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεγελιεσται ο Δημαρχος έχει σχέδιο. Να πλημυρισει ο εξαιρετικός χώρος διοργάνωσης του παζαριου για να πρωτοστατήσει στην αντιπλημμυρική φιέστα ως νέος Σρεντερ και να καταπλήξει τον λαό της ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ για να εξασφαλίσει και δεύτερη θητεία. Παπαγγελης ο Δημαρχος των έργων ή αλλιώς το παζάρι στο βάλτο που το πληρώσαμε ακριβά. σύστημα ΠΑΣΟΚ τα υποβρύχια που γέρνουν οι παράγκες που πλημμύρισαν τα όνειρα που χάθηκαν σε 30 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Της μεταπολίτευσης χαμένη γενιά.

Ανώνυμος είπε...

Επόμενο ήταν να αποτύχει ο δήμαρχος των μη έργων!!!!!
Εδώ μας εξαπάτησε ο *πρωθυπουργός ο δήμαρχος δεν θα εκανε ....τίποτα;;;
Για το παζάρι έχει υποχρέωση να αναρτήσει στο διαύγεια την άδεια που του έδωσε η Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας ή όποιος άλλος!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
Αν δεν θέλει να το ανεβάσει εκεί ας το δωσει τα ΜΜΕ. Κάποια ..σίγουρα θα τα ενδιαφέρει..
όπως και τους πολίτες

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΚ άρθρο 22 παραγρ 1,
1. Για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας δόμησης εντός ή εκτός
οικισμού απαιτείται οικοδομική άδεια της αρμόδιας πολεοδομικής υπηρεσίας.
Τέτοιες εργασίες είναι ιδίως οι εκσκαφές και επιχώσεις, η εγκατάσταση ικριωμάτων, η ανέργεση, επισκευή, διαρρύθμιση και κατεδάφιση κτιρίων και των
παραρτημάτων τους....

Ο Δήμαρχος που κόπτεται γιά την "Νομιμότητα"!!!!

(Μόνο όταν τον συμφέρει)