Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εχασε 2-1 ο Λεβαδειακός από την ΑΕΚ του... Λεονάρντο

Με δύο γκολ του Λεονάρντο η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της Super League και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο Βραζιλιάνος άσος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναντι στο 41ο λεπτό, ενώ «χτύπησε» εκ νέου στο 51’, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βασιλείου.

O αγώνας
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε τα «ηνία» στο παιχνίδι, ωστόσο η υπεροχή της ήταν φλύαρη, καθώς υστερούσε στην τελική προσπάθεια.
Παρ’ όλα αυτά η «Ένωση» κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με πέναλτι. Στο 40’ ο Χοσέ Κάρλος μπήκε στην περιοχή ο Λισγάρας έκανε την προβολή και ο διαιτητής Δελφάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτων των ποινών ανέλαβε ο Λεονάρντο, ο οποίος νίκησε από τα 11 βήματα τον Κυριακίδη, ανοίγοντας το σκορ για τον «δικέφαλο».
Μάλιστα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, τροφοδοτήθηκε από τον Λυμπερόπουλο και με ωραίο πλασέ, έκανε δύο τόσο τα τέρματα της ομάδας του όσο και τα προσωπικά του.

Στο 89' ο Αντώνης Ρίκκα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα έξι λεπτών και άφησε με 10 παίκτες την ΑΕΚ, η οποία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε γκολ από τον Βασιλείου, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πάντως η νίκη της «Ένωσης» επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Γρηγόρη Μάκου, Παντελή Καφέ και Λεονάρντο, οι οποίοι ανάγκασαν τον Νίκο Κωστένογλου να πραγματοποιήσει τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Κίτρινες: Λυμπερόπουλος, Σιαλμάς, Ρίκκα - Λισγάρας, Βιάνα, Τομάς

Κόκκινες:
Ρίκκα

ΑΕΚ (Κωστένογλου):
Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος (Μάκος 59'), Βάργκας, Χοσέ Κάρλος, Καφές (Μπέλεκ 69'), Λεονάρντο (Σιαλμάς 79'), Λυμπερόπουλος

Λεβαδειακός (Παράσχος):
Κυριακίδης, Κουτσόπουλος (Ζουρούδης 73'), Λισγάρας, Βασιλείου, Τομάς, Μαχαίρας, Βιάνα, Μελισσάς, Σάντσες (Φαβάλι 46'), Κόρμπος, Γκρμπιτς (Κοιλιάρας 46')
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: