Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Υπέβαλε την παραίτησή της από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας η Γρανιτσιώτη

Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο ΔΑΑ υπέβαλε την παραίτησή της από την θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέως στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Ν.Ε .ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιο Σιδέρη. Δείτε την επιστολή.

Προς
Τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ
Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
κ. Γιώργο Σιδέρη
Με αφορμή την δήλωσή σου, την Κυριακή 20/11/11 στο STAR ΛΑΜΙΑΣ, με τίτλο "Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει" σου υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέας.
Οι προσωπικές σου πολιτικές επιλογές και θέσεις που εξέφρασες για τον εκλεγμένο Πρόεδρο του Κινήματός μας και πρώην Πρωθυπουργό της Χώρας, δεν εκφράζουν το σύνολο της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη μας και προσωπικά εμένα.

Υπάρχουν εκλεγμένα όργανα με δημοκρατικές διαδικασίες που θα αποφασίσουν για την πορεία του ΠΑΣΟΚ την κατάλληλη στιγμή.
Δυστυχώς, τα 2 τελευταία χρόνια η κυβερνητική πολιτική δεν στηρίχτηκε επαρκώς, με τα όποια λάθη της, πολλά στελέχη απαξίωσαν την βάση του κόμματός μας που ζητούσε ενημέρωση και συμπαράσταση, με αποτέλεσμα στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές οι μισοί Δήμοι της Βοιωτίας να χαθούν.
Αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών είναι η δημιουργία ομάδων με μοναδικό σκοπό, την στήριξη αυτών που ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα.
Σήμερα, με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση να πλήττει την χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια, και κυρίως να πλήττει τις ασθενέστερες ομάδες πληθυσμού, κάποιοι μετράνε τα "ψηφαλάκια τους".
Υπηρέτησα αυτό το χώρο 25 χρόνια και λυπάμαι πραγματικά που χάσαμε την συλλογικότητά μας, την αλληλεγγύη μας και την δημοκρατική μας προσήλωση.
Από τη θέση της Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, με τις μικρές μου δυνατότητες, χωρίς λαϊκισμό, με σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, με διαφάνεια, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες γι’ αυτούς που σήμερα υποφέρουν.
Ευαγγελία Γρανιτσιώτη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΆΒΙ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΙΔΕΡΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ή ΘΑ ΠΕΡΟΜΕΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η χωρα πληρωνει την κατασπαταληση όλων των κεκτημενων της Ευρωπης με υπερογκα χρηματκα ποσα στους υπαλληλους των ΔΕΚΟ όταν ο μέσος μισθος ενος ιδιωτικού υπαλληλου δεν ξεπερνούσε τα 800€ και υπαρχουν υπαλληλοι σε ΔΕΚΟ των 3500€, η χώρα πληρώνει την "βασιλικη ζωη" της πολιτικής ηγεσίας, η χώρα πληρώνει τις μίζες, η χώρα πληρωνει ...... και θα συνεχισει να πληρώνει!!!!! και η κ. Γρανιτσιώτη παραιτήται λέει γιατι ο κ. Σιδερης ειπε οτι ο Παπανδρεου πρέπει να φύγει!! , ξεκινησαν οι εσωκομματικες διαφορές και εγω λέω ή μας δουλευουν ή ζουν σε άλλη χωρα .. δεν εξηγειται διαφορετικά!!!!! Αντι να βρουν λάκκο να πέσουν μέσα συζητάνε για τον Παπανδρέου που μόνο και μόνο για 2 χρονια πρωθυπουργίας δέχτηκε να πάρει ένα υπερχρεωμένο κράτος για να πει και αυτός ναι!! εγινα πρωθυπουργός!!!
Ευχαριστώ πολύ
πρώην Γραμματέας ΠΑΣΠ
πρωην μέλος νεολαίας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΔΗΛΩΝΩ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ
να πανε να πνιγουνε όπως θα πνιγουμε και εμεις εδω που μας φτασαν!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό σύστημα έχει παρακμάσει. Πολιτικός λόγος δεν υπάρχει. Κάποιες φορές αναρωτιέται κανείς, τι διαφορά έχουν τα δυο μεγάλα κόμματα. Γι΄αυτό και οι πολίτες αποστρέφονται την πολιτική. Οι πολιτικοί που μας έφτασαν εδώ, δε μπορούν να κυκλοφορήσουν. Κατάντια!
Αλλά και οι Ν.Ε. έχουν τα χάλια τους. Πού είναι η πειθαρχία; πού ήταν ο υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Λιβαδειάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕΧΡΙ....ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ .ΚΙ ΑΝ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΠΑΣΟΚ , ΑΠΟΣΥΡΜΈΝΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκια
Όλη η βοιωτια ξέρει με ποιον ήταν και είναι η ξανθιά. Οι άλλοι δυο που πανε πακέτο και μέχρι χθες ήτανε παπανδρεικοι και μπαινοβγαινανε στα γραφεία του προέδρου και τον έγλυφαν, μπορούν να μας πουν σε ποσά γραφεία δελφινων μπαινοβγαίνουν σημερα και δηλώνουν πίστη ? ευτυχώς όμως ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι. Μπράβο γραμματέα που μένεις πιστός στα σχέδια τους και εξυπηρετεις τα συμφέροντα τους. συγχαρητήρια για τις κόλοτουμπες...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Σιδέρη
Πριν δυο χρονια κανατε αγωνα για τον γιωργακη και σημερα του λετε να παραιτηθεί; Αν δεν σας εκφράζει γιατί δεν παραιτείστε εσείς από τη καρεκλα σας;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1.12
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ.
ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ω καλή μου ξανθιά,
συντροφιά μου γλυκιά
που μαζί σου λαλώ
καθε ωραίο σκοπό...
....εμπρός ξεκίνα πές τους ξανά τους αναπαίστους (δις)
(από τις όρνιθες του Αριστοφάνη μελωποιημένες από τον Μ. Χατζηδάκι)

Ανώνυμος είπε...

Είναι ποτέ δυνατόν ένας πρωθυπουργός που απεδήχθη ανίκανος να διοικήσει και υποχρεώθηκε να παραιτηθεί, να μπορεί να ηγηθεί ενός μεγάλου κόμματος και να το οδηγήσει στις εκλογές χωρίς απώλειες?????
Πολύ αισιόδοξοι είστε ή δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια???

Ανώνυμος είπε...

ορνιθα
δεν μιλαμε για την ξανθιά τώρα αλλά για άλλους. Καλό το κομματάκι, καλύτερα ομως να έγραφες κάτι δικό σου.

Ανώνυμος είπε...

Οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να εκφράσει την προσωπική του άποψη και να ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του πασοκ. Ο ¨αιρετός ¨ όμως γενικός γραμματέας της νομαρχιακής για να ζητήσει το ίδιο πρέπει είτε να έχει την σύμφωνη γνώμη των μελών της νομαρχιακής είτε να παραιτηθεί από το πόστο του πρώτα σας Γ Γραμματέας και μετά να εκφράσει την άποψή του.
Κρίμα τον αγώνα που έδωσε αυτός και οι περί αυτού κωλοτούμπες για τον ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτη παρακμή

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο Αριστοφάνης πάντα επικαιρος και για αφτους που τον κατανοουν και για αυτούς που τους εκνευριζει...

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 11/29/2011 9.42
...κοκοκμοκοκοκο κοκορας λάλησε (πάλι από το ίδιο σατυρικόν δράμα με την ίδια μελοποίηση)
και επίσης "εξ κοράκου στόματος κρα" (Δημοσθένης)
Υ.Γ. Οι παπαγάλοι, καίτοι υπήρχαν, έγιναν γνωστοί μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Κολόμβο)

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 29/11 9.42
μηδένα προ του τέλους κακάριζε