Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Καλές Γιορτές από Λουκά Υπερήφανο

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε και Βουλευτής Δήμαρχε... Είμαστε μαζί σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Έ βέβαια..., αφού πέτυχε σαν Δήμαρχος και έριξε έξω τον Δήμο Ορχομενού ας συνεχίσει και σαν βουλευτής.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε άλλο παρά έξω έριξε τον Δήμο. Κατά τη θητεία του είδαμε παντού έργα!!!

Ανώνυμος είπε...

Π.Δήμαρχος Ορχομενού, χαχα καλό! Ευτυχώς που δεν έστειλε φωτογραφία θα έπιανε όλο blog!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ
οι ευχές είναι περιττές.
τα έργα σου μετράνε (!!!)
Ποιά έργα;
έλα ντε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού κάνεις πως δεν ξέρεις φίλε ανώνυμε ας σου πω εγώ μερικά, το συγκρότημα των πέτρινων, το κλειστό αρδευτικό, το γήπεδο Ορχομενού, το πολυδύναμο ιατρείο, η πλατεία της Σκριπούς, ο περιφερειακός του Παύλου, τα 3 νηπιαγωγεία και αν θες μπορώ για πλάκα να σου θυμίσω και πολλά ακόμη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:08, η πλατεία Σκριπούς έργο του Υπερήφανού? Χριστός και Παναγία !! Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ της πλατείας έγινε με χρήματα απο το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.
Το πολυδύναμο ιατρείο? Έλα τώρα μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας!
Το γήπεδο Ορχομενού νομίζω ότι προυπήρχε δεκαετίες πρίν ο Υπερήφανος ονειρευτεί ότι μπορούσε να γίνει δήμαρχος, άρα δεν μιλάμε για κατασκευη αλλά για ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (μην του χρεώσεις ότι το κατασκεύασε κιόλας!).
Το κλειστό αρδευτικό και τα 3 νηπιαγωγεία είναι έργα ολοκληρωμένα απο τον Υπερήφανο?
Τα πέτρινα ίσως να είναι και το μοναδικό έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ και αυτό ολοκληρώθηκε λόγω του ακριβώς απο πίσω είναι το σπίτι του και θα τον έτρωγαν τα κουνούπια το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8:47 μάλλον δεν τα ξέρεις καλά και μιας και σε ενδιαφέρουν τοοόσο πολύ ώστε να παραπληροφορείς Χριστουγεννιάτικα θα σε ενημερώσω σύντομα με όλα τα στοιχεία και για άλλα έργα. Σε ότι αγορά το γήπεδο μιλάμε για τον πλαστικό χλοοτάπητα και τους πυλώνες φωτισμού, το αρδευτικό τέθηκε σε λειτουργία το 2010, τα δύο νηπιαγωγεία ήδη λειτουργούν και στο ένα λείπουν τα τελειώματα( ας βρει τα χρήματα ο νέος Δήμαρχος μαζί με τον Τόγι που μας έχουν ζαλίσει με τα δελτία τύπου από τις επισκέψεις τους στον ΟΣΚ), και η πλατεία της Σκριπούς από το ΕΣΠΑ. Αυτά προς το παρόν!!;

Ανώνυμος είπε...

Άνώνυμε 10:33 ξέχασες και το πιο σημαντικό έργο του, την χρεοκοπία του Δήμου!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η συνηθισμένη καραμέλα των Πασόκων για χρέη, καμμένη γη κτλ!!! Εγώ ξέρω ότι στον χρεοκοπημένο Δήμο μας πέρνουν όλοι τους μισθούς τους κανονικότατα... Και ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι και οι ΔΎΟ ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου!!! Βέβαια αν θες περισσότερα στοιχεία στο διαύγεια υπάρχουν οι ισολογισμοί του δήμου, ρίξτους μία ματιά και θα καταλάβεις, ελπίζω αν τελικά ο δήμος είναι ελλειμματικός ή πλεονασματικός!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία και η δική σου καραμέλα μόνο που δεν είμαι Πασόκος. Εγώ ξέρω ότι στην χρεοκοπημένη χώρα μας παίρνουν όλοι τουσ μισθούς τους κανονικότατα, και ο πρωθυπουργός-οι και οι υπουργοί, και οι βουλευτές και οι ειδικοί συνεργάτες τους!! Βέβαια αν θες περισσότερα στοιχεία μπορείς να ανατρέξεις στα στοιχεία που παρουσιάζαμε όλα αυτά τα χρόνια στους εταίρους μας τότε που ήμασταν μια ισχυρή οικονομία και θα καταλάβεις.
Υ.Γ. Σε αυτή την χώρα ξέρουμε απο μαγειρέματα και είναι και της μόδας τελευταία!