Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση της Modern Music Academy και 60 φωτογραφίες

Δόθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση από τους μαθητές και τους καθηγητές της σχολής Modern Music Academy που διευθύνεται από τον Σπύρο Πανουργιά. Η εκδήλωση, που περιελάμβανε παράλληλα και την απονομή των μουσικών πτυχίων της Modern Music Academy στους σπουδαστές της, πραγματοποιήθηκε στο ΡΟΔΟΝ ΠΑΛΑΣ με σημαντική προσέλευση κοινού.
Οι πολλοί καλεσμένοι απόλαυσαν την θεατρική παράσταση "Ο Τουρτούρ και το Κορίτσι" του Ευγένιου Τριβιζά που αποδόθηκε ικανοποιητικά από τους νεαρούς σπουδαστές της Modern Music Academy και κατόπιν αφέθηκαν στις μελωδικές νότες από επιλεγμένα τραγούδια των σπουδαστών της μουσικής σχολής.
Κλου της βραδιάς το revival των ιστορικών Albatros, μουσικού συγκροτήματος της Λιβαδειάς από τη μακρινή δεκαετία του '80. Συμμετείχαν οι Στάθης Ευαγγελίου, Γιώργος Μπενέτος που υπήρξαν ιδρυτικά μέλη των Albatros, Στέλιος Καλογήρου που προστέθηκε στο συγκρότημα αργότερα ενώ "υποστήριξαν" την προσπάθεια μουσικά ο Σπύρος Πανουργιάς και ο Στάθης Παπαλάμπρος.
Οι έμπειροι Albatros έπαιξαν μόνο ένα τραγούδι, μια ερωτική ροκ μπαλάντα σε στίχους και μουσική Στέλιου Καλογήρου.
Δείτε το φωτορεπορτάζ.
Οι φωτό από την εκδήλωση είναι του Χρήστου Λουκά ενώ οι φωτό των Albatros είναι της Νινέττας Πλιακοστάμου.

Η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση της Modern Music Academy και 60 φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: