Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ιδρύει νέο κόμμα ο Πάνος Καμμένος


Το οριστικό του διαζύγιο με τη ΝΔ ανακοινώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρει, να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Μιλώντας στον "Τύπο της Κυριακής", ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, για πρώτη φορά, να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα και μάλιστα ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος βουλευτής που μιλάει με στοιχεία και πράξεις.Έχει καταθέσει τα πάντα στη δικαιοσύνη και έχει πει ότι η δανειακή σύμβαση θα είναι το τέλος όχι της οικονομίας αλλά της χώρας, αφού η Ελλάδα θα εκχωρηθεί στους ξένους δανειστές. Όλοι οι άλλοι και η Αριστερά επί της ουσίας δεν κάνει τίποτα απλά βγάζει ανακοινώσεις και περιμένει να αυξήσει τα εκλογικά της ποσοστά όποτε γίνουν εκλογές. Μακάρι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές από όλα τα κόμματα. Είναι η τελευταία ευκαιρία να πράξουν το πατριωτικό καθήκον τους.

Ανώνυμος είπε...

Ασχετα με την πολιτική και ιδεολογιθκή τοποθέτηση του Καμένου, η αληθεια είναι ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο είναι παρα πολύ παραγωγικός.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ξέρουν τι γίνεται μόλις φεύγεις από το μαντρί...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑΓΜΕΝΟΣ, Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...( ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑ