Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ανεξάρτητοι Ελληνες: η Ιδρυτική Διακήρυξη

Τη δημιουργία ενός νέου Κινήματος με την ονομασία "Ανεξάρτητοι Ελληνες" ανακοίνωσε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter) ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.
«Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση για το Κίνημα στο Facebook.

Η ιδρυτική διακήρυξη
Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα "Ανεξάρτητοι Έλληνες"», σημειώνεται στην ιδρυτική διακήρυξη.
Ο φορέας διακηρύσσει ότι:
- Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας και της λαϊκής κυριαρχίας,
- Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
- Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Εθνους-Κράτους.
- Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
- Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με:
α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
β) Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
Επίσης, στη διακήρυξη επισημαίνονται τα ακόλουθα:
- Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.
- Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.
- Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά.


Ηλεκτρονική δημοσκόπηση διεξάγει η viotia με αφορμή την ίδρυση του κινήματος Ανεξάρτητοι Ελληνες. Ψηφίστε!

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛ. Α.Ε. ΟΠΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ???

Ανώνυμος είπε...

Α ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ; ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!!! Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑΧΑ!ΧΑΧΑ!ΧΑΧΑ!ΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

xamos ginetai me ton Kammeno
kai oxi mono apo Neodimokrates!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Π. Καμμένος) 32.45% (3,672 ψήφοι)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13.84% (1,566 ψήφοι)

ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 7.69% (870 ψήφοι)

ΔΗΜΟΚΡ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Φ. Κουβέλης) 7.2% (815 ψήφοι)

ΣΥΡΙΖΑ 7.1% (804 ψήφοι)

ΚΚΕ 7.07% (800 ψήφοι)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 5.81% (658 ψήφοι)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Απόστρατοι) 4.31% (488 ψήφοι)

ΠΑΣΟΚ 3.61% (409 ψήφοι)

ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 3.35% (379 ψήφοι)

ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2.25% (255 ψήφοι)

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (Γ. Δημαράς) 1.72% (195 ψήφοι)

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1.32% (149 ψήφοι)

ΔΗΜΟΚΡ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Ν. Μπακογιάννη) 1.28% (145 ψήφοι)

ΛΑΟΣ 0.98% (111 ψήφοι)

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι εκλογές θα είναι οι πιο ωραίες των τελευταίων 35 ετών. Όλα ανοιχτά με σίγουρο ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα ναναι πρώτο. Όσο για τον Καμμένο στη ΝΔ ήδη δεν το πιστεύουν αυτό που συμβαίνει και προσπαθούν να το υποβαθμίσουν . Όταν δεν θα πιάσει άλλο αυτό θα αρχίσουν τα άλλα. Όμως τίποτα δεν σταματάει τον αγανακτισμένο κόσμο της ΝΔ. Βρήκε την διέξοδο που του έλειπε.

Ανώνυμος είπε...

Κρατηθείτε. Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις εκλογές. Την τελευταία εβδομάδα τα μικρά κόμματα θα ξεφουσκώσουν και κάποια δε θα μπουν στη βουλή.
Τώρα, στην αναμπουμπούλα πολλά γίνονται και λέγονται. Στο δια ταύτα,όμως,θα γίνει το αυτονόητο: αυτοδυναμία της ΝΔ. Και καλώς, βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

Τα αυτονόητα τελείωσαν μαζί με τη σάπια μεταπολίτευση.
Τους είδαμε τους ξαναείδαμε και σε πολλές παραλλαγές : αντί να φτάξουν κράτος με τα πακέτα της ΕΕ δανείζονταν ασύστολα και ξαφνικά μας είπαν τέρμα, τώρα θα γίνουμε κράτος σοβαρό και φυσικά θα την πληρώσετε εσείς την κρίση. Μας χρεοκόπησαν μας φτώχυναν και ακόμα και τώρα θεωρούν επιτυχία τα δάνεια(!) και θέλουν ξανά ψήφο; Θα εκπλαγούν κι αυτοί κι οι παρατρεχάμενοι τους.Η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τη σημερινή.

Ανώνυμος είπε...

Η Νεα Δημοκρατια ας προχωρησει με τα νεα αποκτηματα Βοριδη και Αδωνη .Ας συνεχισει στο δρομο του Φαηλου [ακομα τρεχει μετα το ξυλο που φαγε στο ολυμπια] και του Χρυσανθου.
Ναι σε ολα ,δεν ειπατε;
Θα τα πουμε στις εκλογες--που τοσο τις θελετε.
Προδωσατε τον κοσμο σας.
Οσα ονειρα κι αν κανετε για αυτοδυναμη συγκυβερνηση --συνεργασια με το Πασοκ[προσφατα σαλιαρισματα Λοβερδου,Αρουλη]θα μαθετε οτι στο τελος ερχεται παντα ο απολογισμος.Και θα ναι πολυ πικρος για σας.
Περιμενουμε τα γνωστα χτυπηματα κατω σαπ τη ζωνη.
Οταν συνελθετε απ το σοκ.

Ανώνυμος είπε...

και γιατι να ψηφίσω ΝΔ αφού συμφωνεί με το ΠΑΣΟΚ σε όλα; δεν βλέπω καμια διαφορά

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος να κλείσει πίσω του και την πόρτα στην ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ; ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΗΠΩΣ;;

Ανώνυμος είπε...

Ο δικομματισμός θα ξαναθριαμβεύσει. Μην έχετε αυταπάτες. Δε γίνεται έτσι η επανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ, στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις .Μάλιστα φαίνεται πως έχει «γκρεμιστεί», για την ώρα, το ψυχολογικό φράγμα του 20%.http://www.kentrinews.gr/politiki/656-2012-02-26-17-47-47

Ανώνυμος είπε...

Ζόρικα τα πράγματα. Γι αυτό βγήκε στο πεζοδρόμιο χθες για δηλώσεις. Για όσους γνωρίζουν καλά τον πρόεδρο της ΝΔ το κατάλαβαν αμέσως. Φαίνεται στο πρόσωπο του, καταρρέει δημοκοπικά και το χειρότερο απ' όλα ξέρει πολύ καλά πως το παιχνίδι δεν γυρνάει. Ας πρόσεχε όμως. Αυτός επέλεξε αυτό τον δρόμο!
dimotikosafari.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Otan vazeis to link apo to safari gia na tekmhriwseis ta legomena soy, oti les xanei ka8e aksia! Oso gia tis diapistwseis soy astes kalytera gia kanenan pou kserei kalytera ton Antoni! To oti vare8hke na diapseydei ka8e malakia poy lene ta pasokia kai ta kanei shmaia to blogaki poy epikalhse soy perase apo to myalo???

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΜΙΛΑΣ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ....ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....Ναι στη στήριξη του Αντ. Σαμαρά από το ΠΑΣΟΚ εάν μετά τις εκλογές η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος madata.gr ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοδύναμη ΝΔ με ελπίδα για το λαό. Η μόνη λύση. Για σκεφθείτε το καλά. Οι λεονταρισμοί είναι τόσο ανεπίκαιροι!!!
Κινδυνεύει η Ελλάδα. Μην αναλώνεστε σε ανόητες διαπιστώσεις και προπαντός μη χαραμίζετε την ψήφο σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ! "Ναι στη στήριξη του Αντ. Σαμαρά από το ΠΑΣΟΚ εάν μετά τις εκλογές η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος madata.gr " ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ! ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΣ; ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ; ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ !!! ΕΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!! ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΞΥΠΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

απο πότε η κολοτούμπα έγινε ελπίδα φίλε της ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΟΥΛΑ ΧΟΥΠ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΛΟΣ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.... Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΠΑΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αρχική μου ιδέα για το όραμα του Πάνου Καμμένου κλονίστηκε...αν μαζέψει αυτούς τους...τους... της νδ(πολιτ.ανοιξης μάλλον) διαγραφέντες πάει ενάντια στο όραμα του κόσμου που συνιδρύει το κίνημα μαζί του..δεν θέλουμε ρε Πάνο αυτούς που αύριο και καλά θα συγκλίνουν με το σαμαρά...αυτούς που ψήφισαν το άρθρο 6 του μεσοπρόθεσμου το καλοκαίρι...αυτούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και όλους τους άλλους που φάγαμε το ξύλο και τα χημικά στο Σύνταγμα διαδηλώνοντας σε αυτό που έκαναν τουμπεκί στην βουλή(με το σαμαρα αντιμνημονικό και καλά) τότε και τώρα βγήκαν να παίξουν εναντίον του(με το σαμαρα μνημονιακό πλεόν)...δηλαδή μπορώ εγώ να αντιπροσωπευθώ σε ένα κίνημα απου είναι μέσα αυτοί???το καραγκιζηλίκι??? Μπορείς εσύ ρε Πάνο που απο την αρχή ήσουν πιστός στην αντιμνημονιακή σου πολιτική...μπορείς????
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...

Μ.φ.χ 11:52

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 11.52
Αν είναι ο Καμμένος να μαζέψει όλους τους πρώην ή και νυν των παλιών κομμάτων , βουλευτές, πολιτευτές, κομματάρχες κλπ, τότε θα αφαιρέσει από την δυναμική του ένα πολύ μεγάλο τμήμα πολιτών που θα τον στήριζαν αηδιασμένοι από αυτούς. Τι νοημα έχει η έννοια νεο κίνημα, όταν μέσα θα μπουν τα σκιάχτρα του παρελθόντος άλλων κομμάτων; Αυτοί δεν μας έφτασαν εδώ; Τώρα βρήκαν καινούργια στέγη; Τι θα αλλάξει δηλαδή; Και ποιοι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες έχουν όρεξη να τους βλέπουν πάλι;
Από αυτούς θέλομε να απαλλαγούμε, αν είναι να τους ξαναδούμε σε παραλλαγή με άλλη ρητορική δεν θα πα΄ρουμε.