Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Και πάλι για τα αδέσποτα στη Λιβαδειά

Αναγνώστης μας αποστέλλει διαμαρτυρία για τη κατάσταση που επικρατεί στην Λιβαδειά σε σχέση με τα αδέσποτα και επισημαίνει την ανεπάρκεια των αιρετών και των διορισμένων του δήμου Λεβαδέων να χαράξουν και να εφαρμόσουν πολιτική για το τεράστιο αυτό θέμα. Δείτε.


"ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΣΕ ΑΛΛΑ BLOK ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ?????
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ !!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ ΖΩΑ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ )ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ???????ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΒLOK ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΝΕΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφου την πορτα !!!!
Σιγα μη δωσουν εξηγησεις!!!!
Δεν τους ενδιαφερει !!!!
Ειναι ζωα!!!
Εχουν να κανουν με ζωα !!!!

Ανώνυμος είπε...

O πολιτισμος μιας πολης φαινεται ακριβως απο αυτην την αντιμετωπιση...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ . ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ .