Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

There is no business like Viotiabusiness!

Το ViotiaBusiness.gr είναι ένας οδηγός επιχειρήσεων στη Βοιωτία λειτουργικά και αισθητικά άρτιος αλλά και οικονομικά αποτελεσματικός.  

Το ViotiaBusiness.gr αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο προβολής, πληροφόρησης και επικοινωνίας στο Internet για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νομό Βοιωτίας, ενδιαφέρονται για το νομό Βοιωτίας ή φιλοδοξούν να επεκταθούν στον νομό Βοιωτίας.

Το ViotiaBusiness.gr έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό πληροφόρησης που υπάρχει στη Βοιωτία σχετικά με τις επιχειρήσεις, τις αγορές, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες παραγωγής γνώσης, προϊόντων και υπηρεσιών στην περιοχή μας.

Το ViotiaBusiness.gr είναι σχεδιασμένο επιστημονικά ώστε να παρέχει υπηρεσίες προβολής επιχειρήσεων υψηλής αισθητικής και λειτουργικής αρτιότητας. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και με απόλυτο σεβασμό στον χρόνο του χρήστη προσφέρει προβολή μεγάλης αποτελεσματικότητας σε ολόκληρο τον Κόσμο.

Ολοι έχουν συμφέρον να εγγραφούν ή να χρησιμοποιούν το ViotiaBusiness.gr:
  1. Οι επιχειρηματίες επειδή προβάλλουν με χαμηλό κόστος την επιχείρησή τους σε χιλιάδες καταναλωτές και ταυτοχρόνως μπορούν να παρακολουθούν τις τάσεις της αγοράς και τις κινήσεις του ανταγωνισμού συγκεντρωτικά, αξιόπιστα, με ελάχιστη δαπάνη χρόνου.
  2. Οι χρήστες/καταναλωτές διότι το ViotiaBusiness.gr είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας και αισθητικής υπηρεσίες στην έρευνα αγοράς μέσω Internet με τρόπο επαγγελματικό, ευχάριστο, λειτουργικό και σε τελική ανάλυση οικονομικά αποτελεσματικό. 
Στη βάση μια εξελιγμένης διαδικτυακής πλατφόρμας το ViotiaBusiness.gr αποτυπώνει διαδικτυακά/διαδραστικά την πραγματική αγορά της Βοιωτίας με τρόπους που καθίστανται συμπληρωματικά επωφελείς για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Παράλληλα προάγει το αμοιβαίο συμφέρον παρέχοντας πρόσβαση στην πληροφορία και  συμβάλλοντας στην ανταγωνιστικότητα, στη δημιουργία και την εκμετάλλευση αγοραστικών ευκαιριών, στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

 Το ViotiaBusiness.gr συνδέει δυναμικά τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές της Βοιωτίας σε ένα interactive δίκτυο ανταλλαγής γνώσεων  με αιχμή την τεχνολογία, την καινοτομία και τη διαρκή ροή της πληροφορίας.

Το ViotiaBusiness.gr προσφέρει πολλές αξιόπιστες, εναλλακτικές αλλά κυρίως αποτελεσματικές δυνατότητες προβολής στην επιχείρησή σας.

  1. Διαφημιστική Καταχώριση
Α. Στην Πρώτη ΣελίδαΜεγάλη φωτογραφία με κείμενο που συνεχίζεται στην σελίδα της επιχείρησης. Μεγάλες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις που έχουν στόχο να γίνουν μεγάλες προβάλλονται εδώ με μικρό κόστος ανά εβδομάδα ή μήνα ή έτος αλλά με υψηλή αισθητική.
Β. Στην Ειδική Διαφημιστική Σελίδα
Καταχωρίσεις Επιχειρήσεων

  1. Προβεβλημένη Καταχώριση
Προβολή επιχείρησης στην Πρώτη Σελίδα του ViotiaBusiness.gr. Επιπλέον Ειδική Σελίδα Επιχείρησης (κάθε εγγεγραμμένης επιχείρησης) με κείμενο, φωτογραφίες και διαδραστικό χάρτη Google.  

  1. Τοπική Καταχώριση
Προβολή επιχείρησης στη ειδική σελίδα του Καλλικρατικού Δήμου στον οποίο δραστηριοποιείται.  Ειδική σελίδα επιχείρησης με κείμενο, φωτογραφίες και διαδραστικό χάρτη Google. Η πλέον οικονομική μορφή καταχώρισης που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις σε μια συμβολική τιμή.

Επιπλέον το ViotiaBusiness.gr προσφέρει τη δυνατότητα προβολής των προσφορών και των νέων κάθε επιχείρησης καθώς και τις σημαντικότερες ειδήσεις και εκδηλώσεις από τη Βοιωτία και την Ελλάδα.

Το ViotiaBusiness.gr παρέχει σε όλες τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εγγραφούν στον κατάλογό του καθώς οι τιμές εγγραφής είναι προσιτές για μια επαγγελματική και αποτελεσματική προβολή στο διαρκώς διευρυνόμενο δυναμικό καταναλωτικό κοινό που ενημερώνεται από το Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: