Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βοιωτία

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά, όλα ανθηρά. Δεκάδες πολιτευτές - γρήγορος πολλαπλασιασμός - λαμπρά βιογραφικά. Αυτό θα έπρεπε να ονομάζεται "Κόμμα Αρίστων".
Η υπερβολή στην έκφραση και μόνο, αποκαλύπτει την αδυναμία του κόμματος. Από την άλλη εβδομάδα, θα πάρει τη φθίνουσα. Τότε τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Νέοι επιστήμονες στη πλειοψηφια τους! Καλή επιτυχία σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Νέοι επιστήμονες στη πλειοψηφια τους! Καλή επιτυχία σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Που εισαι Χουαν Περον να τους καμαρωσεις!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.... ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Eιναι τραγικο να βλεπεις νεοπαγη κομματα να εχουν μηδενικο ιδεολογικο προσημο, με μονο προταγμα τον εθνικισμο. Φρασεις του τυπου 'Ειμαστε Ελληνες και Ανεξαρτητοι' μου θυμιζουν το 'Πας μη Ελλην Βαρβαρος'. Και δυστυχως αυτος ο εθνικιστικος λαικισμος α λα Χουαν Περον φανταζει εξισου επικινδυνος με τον λαικισμο της γραβατας των Πασοκ-ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτές τις εκλογές η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μπορεί να μην ξέρει τι θα ψηφίσει αλλά σίγουρα ξέρει τι δε θα ψηφίσει. Πασόκ - ΝΔ, ΤΕΛΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΞΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια,έγινε διαβούλευση για τους Υποψήφιους?Πότε, γιατί εγώ δεν πρόλαβα να εκφράσω την άποψη μου για συγκεκριμένο υποψήφιο που γελά όλη η Θήβα μαζί του και με αυτούς που τον επέλεξαν.Λίγη σοβαρότητα δε βλαπτει.

Ανώνυμος είπε...

Και μονο το ονομα τους 'Ανεξαρτητοι Ελληνες΄μας οδηγει την σκεψη μας σε περιεργα μονοπατια(για να μην μιλησω για τα λεγομενα του προεδρου τους). Δηλαδη πλεον χωριζομαστε σε Ελληνες και ξενους? Λες και αυτοι που ευθυνονται για την σημερινη κατασταση ειναι ξενοι βαρβαροι! Ελεος!

Ανώνυμος είπε...

Πάμε μαζί για την Ελλάδα μας και τα παιδιά μας!!

Ανώνυμος είπε...

8:16 Αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια της Ελλάδος δεν είναι σίγουρα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Γιαννάκης

Αφού πέρασε από διάφορα κόμματα κατέληξε στη ΝΔ για να περάσει στη συνέχεια στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Γραμματέας του κόμματος και 2ος στο επικρατείας. Αυτά είναι τα επιτεύγματά του στο πολιτικό παιχνίδι με το νέο του κόμμα. Γραμματέας για ένα μήνα. Μετά τι να τον κάνει; Αν ήταν χρήσιμος, τόσα χρόνια βουλευτής, θα είχε αξιοποιηθεί από την ΝΔ, αλλά ποτέ του δεν πήρε υπουργείο ή ένα πόστο της προκοπής.
Αν έχω λάθος να μας πει ο ίδιος τι έκανε τόσα χρόνια βουλευτής για την Βοιωτία, έστω ένα έργο του, για την πόλη του, για τον Ασωπό. Το μόνο που έκανε ήταν ότι συμμετείχε και αυτός στη βουλή όλα αυτά τα χρόνια που μας οδήγησαν αυτός και οι συνάδελφοί του διαχρονικά στη σημερινή κατάσταση. Σήμερα νίπτει τας χείρας του κατηγορώντας άμεσα την πρώην παράταξή του αλλά και έμμεσα τον ίδιο του τον εαυτό που συμμετείχε σε αυτήν.
Από την ημέρα της συγκυβέρνησης μέχρι την ημέρα της διαγραφής του γιατί δεν μας είπε τις διαφωνίας του με την παράταξή του;
Από τότε που έγινε ανεξάρτητος μέχρι την ένταξή του στο νέο του κόμμα γιατί δεν μας είπε τις προτάσεις του για την κρίση;
Από την ημέρα που έγινε γραμματέας και στέλεχος του νέου κόμματος γιατί δεν μας αναφέρει τις απόψεις του σαν οικονομολόγος για να ξεφύγει η χώρα μας από τη δεινή οικονομική κατάσταση, αφού διαφωνεί με τις θέσεις της πρώην παράταξής του; Δεν φτάνει να διαφωνεί και να κατηγορεί τους μνημονιακούς αλλά οφείλει να μας προτείνει και λύση εκτός αν περιμένει το πρόγραμμα του κόμματός του για να πάρει γραμμή. Σήμερα όμως δεν πείθει γιατί είναι και ο ίδιος μέρος του προβλήματος όσες φορές και αν νίψει τας χείρας του αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ο πανικός δεν κρύβεται...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΕΝΕ (ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΚΑΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΟΥΣΤ!!!

gta είπε...

η βουλη τα τελευταια 30 χρονια εκτος καποιων φωτεινων εξεραισεων αποδειχτηκε ενα στυγνο εκολαπτηριο προσωποπαγων συμφεροντων.ακρατης προσωπικης προβολης.ηγεμονικων αποδοχων και βασιλικης διαρκειας ,οσον αφορα την παραμονη στα εδρανα ,για τους περισοτερους βουλευτες.ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ,ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΨΕΥΤΟΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) και να τον ειχαν βαλει στην φυλακη.αλλα ξεχασα ειμαστε το μονο μερος στον πλανητη γη που αποφευγουμε να ποινικοποιησουμε την πολιτικη ζωη του τοπου.καλα να παθουμε αλλα οχι και να πιστευουν μερικοι αφελεις οτι αυτοι που θελουν να μας σωσουν προερχονται απο το ελληνικο κοινοβουλιο.αυτο απο μονο του προκαλει γελια και δεν αντιμετωπιζετε σοβαρα απο κανεναν υγειως σκεπτομενο ελληνα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω Τάκη

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως η επαρχια κοιμαται .Οταν ξυπνησει πολυ λιγο μετα την απομακρυνση απο τις καλπες θα ναι πολυ αργα.
Οι επικριτες του ψηφοδελτιου και της γραμμης καθε αντιμνημονιακου σχηματισμου πριν αρχισουν τις γνωστες γκρινιες τους ας αναλογιστουν το εγκλημα που προσχεδιασμενα προκειται να εκτελεσουν.Ψηφιζοντας τους ιδιους αποτυχημενους,ηλιθιους ή΄προδοτες,που μας οδηγησαν εδω.
Το διλλημα ειναι πριν απο ολα και πανω απο ολα αν θα στηριχθουν οι ηδη αποτυχημενες πολιτικες ή΄θα επιλεγει αλλος δρομος.
Χωρις φοβο και εκβιασμους.
Αυτο κρινεται.
Ας σκεφτουμε πολυ καλα ολοι μας τι θελουμε,τι μας πονεσε,ποιοι μας προδωσαν.
Μετα κανεις που θα στηριξει το μαυρο μετωπο Κατοχης και Υποτελειας δεν θα δικαιουται να πει το παραμικρο.

Ανώνυμος είπε...

Γαλαζοπράσινος πανικός..Και είμαστε ακόμα στην αρχή!Δε πειράζει θα σας περάσει...

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΦΟΔΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΙΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ...ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ .