Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παρέμβαση Καραμανλή


Ο Κώστας Καραμανλής με τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
 



Αθήνα
Παρέμβαση εν όψει των εκλογών έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, η πρώτη του από το 2009.

Ο κ. Καραμανλής τονίζει ότι ζητούμενο είναι η κυβερνητική σταθερότητα, ο σχηματισμός ισχυρής κυβέρνησης που θα φέρει σε πέρας όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη της χώρας.

Αναλυτικά η δήλωση Καραμανλή:
«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.
» Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας.
» Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.
» Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.
» Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος.»
Newsroom ΔΟΛ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κύριε, ποιος είστε?

Ανώνυμος είπε...

300 βόδια στην βουλή... όλα στέρφα !

Ανώνυμος είπε...

Όχι και ποιος είναι ο Καραμανλής!!! Μην τρελαθούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη άντε να φας κανένα σουβλάκι!!! Που ήσουν τόσο καιρό κρυμένος όταν οι πολίτες δυνοπαθούν?? αϊ στον αγύριστο μπουχέσα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει εργαστεί ποτέ ο Κωστάκης?

Ανώνυμος είπε...

Α! Τώρα σας θυμήθηκα! Εσείς δεν είστε ο "κουρασμένος" βοηθός του Ρουσόπουλου?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΗ ΧΟΛΗ, ΒΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ¨ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ¨ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

Νίκος Φορτάτος είπε...

Η δημόσια παρέμβαση του Κ. Καραμανλή 12 μέρες πριν τις εκλογές, ήταν αυτό που χρειαζόταν ο δεξιός ψηφοφόρος, για να στηρίξει τον πολιτικό του χώρο. Να συνεχίζει να στηρίζει με πάθος ή να επιστρέψει στη ΝΔ. Της δίνει τέτοια ώθηση, ώστε να ατενίζει με πολλές ελπίδες πλέον την αυτοδυναμία.
Ο Κ. Καραμανλής είναι αυτός που άσκησε υποδειγματική εξωτερική πολιτική: α) με την υπογραφή της συμφωνίας Μπούργκας-Αλεξανδρούπολη με τους Ρώσους και τους Βούλγαρους καθιστούσε την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο, β) με το βέτο στο Βουκουρέστι οδήγησε τα Σκόπια στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και σταμάτησε το σχέδιο των ΗΠΑ να τον σύρουν σε λύση υπέρ των Σκοπίων για το όνομα και γ) είπε «όχι» στο σχέδιο Ανάν, ώστε να μπορέσουν οι Κύπριοι να αποφασίσουν αυτό που ήθελαν και να μην τους επιβληθεί ό, τι δεν τους ταίριαζε.
Είναι ο ηγέτης που όλοι οι Δεξιοί σέβονται και λατρεύουν (χωρίς να είναι υπερβολή). Τους ξεσηκώνει και τους εμπνέει. Όποιος δεν έχει τύχει σε συγκέντρωσή του, δύσκολα θα καταλάβει. Όμως, όπως είναι γνωστό σε όλους,( σύμφωνα και με τις τελευταίες αποκαλύψεις) πιέστηκε. Τουλάχιστον!
Τέλος, θέλω να σημειώσω τα εξής: η ψήφος είναι το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και εντελώς προσωπικό ζήτημα. Ας ψηφίσει ό,τι νομίζει ο καθένας. Όμως οι προσπάθειες απαξίωσης και οι λοιδορίες, που πηγάζουν μάλλον από άγνοια του πολιτικού εν γένει σκηνικού, δε βοηθούν. Τουναντίον, αποτελούν τροχοπέδη στο γόνιμο διάλογο. Ας είμαστε λίγο εγκρατείς στους χαρακτηρισμούς μας. Και, αν υπάρχει άποψη, επώνυμα παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε τον Ρουσσόπουλο με τον Αλογοσκούφη και η αυτοδυναμία είναι σίγουρη!!!
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να μην ξεχνάτε (εσείς οι εμπαθείς) ότι κατατρόπωσε τους "νταβατζήδες" στον Μπαϊρακτάρη! (λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα)

Ανώνυμος είπε...

Ο μέγας ηγέτης της Δεξιάς μόλις έσφιξαν τα πράγματα την έκανε με ελαφρά και παρέδωσε την χώρα στον ανεκδιήγητο ΓΑΠ (και την ΝΔ στον Αντώνη Κομανέτσι). Όταν παρέλαβε, η παράταξη ήταν ενιαία. Μετά το μεγαλειώδες έργο του, η παράταξη έγινε τέσσερα κομμάτια και αναστήθηκαν και οι Χρυσαυγίτες. Συνεχίστε την τυφλή προσωπολατρεία και αυτό που θα σας συμβεί θα είναι αυτό που σας αξίζει!

Υ.Γ. Όποιος "πιέζεται" δεν είναι αρχηγός κράτους. Είναι κοτούλα!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν βγήκατε και μας "μαλώνετε" για τις απόψεις μας!
Τι θα κάνετε σε λίγες μέρες που θα είστε "αυτοδύναμοι"?
Δεν μας βλέπω καλά!
Οπότε (για κάθε ενδεχόμενο): Ζήτω ο Κωστάκης!

gta είπε...

οσον αφορα τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ειναι ο τελευταιος που ενεργησε με σκοπο το εθνικο οφελος. και το περιεργο ειναι οτι αυτο βγηκε σχετικα νωρις γιατι συνηθως τετοιου ειδους αποκαλυψεις αργουν να δουν το φως της δημοσιοτητος.βεβαια οι ΗΠΑ τον ειχαν μαρκαρει απο τον καιρο που ηταν φοιτητης και που σε ενα φορουμ εθνικων θεματων και στρατηγικης πολιτικης σε αναλογη ερωτηση με ενδεχομενη εμπλοκη των ΗΠΑ στην χωρα μας ειχε μιλησει καθαρα πατριωτικα και οχι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ...Τωρα οσον αφορα τις ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ στο ΖΑΠΕΙΟ.τα κομματα οπως γνωριζετε συνεχιζουν τις τηλεφωνικες δημοσκοιπισεις. και τα μυνηματα στην ΣΥΓΓΡΟΥ φτανουν στο 19%.πηγε λοιπον τον αγκαλιασε του παρεχει την παρουσια του για να μπορει με συνοπτικες διαδικασιες να τον ""ΦΥΓΕΙ"" μετα τις εκλογες.παρεα με ολο το αριστερομανι που εχει φερει στο κομμα.πηγε και χωρις να μας ρωτησει αλλαξε το εμβλημα που για αυτο εχουμε αγωνιστει εναντια στο πασοκ και εχουμε κολησει τοσες αφισες που αυτος οταν τραγουδαγε παρεα με τον ΓΑΠ στην αμερικα δεν τις εχει δει ουτε στο ονειρο του..αλλα ο ελληνικος λαος στερειται πολιτικης και εθνικης μνημης. πρωτα χρεοκοπησαμε σαν κοινωνια με κατι τετοιου ειδους επιλογες και μετα σαν οικονομια.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ποτε δεν τα παραταει και δεν κανει μονο ενα περασμα απο την πολιτκη ζωη αυτου του τοπου.ΕΔΩ Ο ΓΑΠ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . ΕΔΩ ο παγκαλος ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ.ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τον Ρουσσόπουλο και τον Αλογοσκούφη βάλτε και τον Ζαχόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Και τον Παυλόπουλο για το φιάσκο τον Δεκέμβριο του 2008 όπου η Αθήνα καιγόταν για 1 εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Τον Εφραίμ να τον αφήσουμε απ' έξω?

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 9:38. Ο Εφραίμ δεν μπορεί να λείπει...είναι ασέβεια!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 9:38. Ο Εφραίμ δεν μπορεί να λείπει...είναι ασέβεια!