Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Συνεχίζεται η διελκυστίνδα με τα "ξύλινα πεζοδρόμια"



Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ/
Διευθυντής ViotiaBusinessRadio

 Από το πρωί της Παρασκευής συνεργεία του Δήμου Λεβαδέων έχουν καταφθάσει στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς, στην αρχή της οδού Καραγιαννοπούλου, για να καθαιρέσουν τα "ξύλινα πεζοδρόμια" που έχουν κατασκευαστεί εκεί από καταστήματα της περιοχής.
Οι εργασίες έχουν αυτή τη στιγμή (9.00 π.μ.) σταματήσει καθώς οι νομικοί σύμβουλοι των   καταστηματαρχών έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της πράξης του δημάρχου, αίτηση αναστολής της ίδιας πράξεως και αίτημα για προσωρινή διαταγή. Η απόφαση  αναμένεται από στιγμή σε στιγμή οπότε και θα επανέλθουμε. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 3 πληρώματα της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό δηλαδή συνολικά βρίσκονται στο χώρο 7 αστυνομικοί!

Οπως πληροφορείται η viotia o δήμαρχος κ. Παπαγγελής με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοσταθμό παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του η εισήγησή του στην Επιτροπή _Ποιότητας Ζωής του Δήμου, εισήγηση που αποκάλυψε πρώτη η viotia (εδώ O Παπαγγελής εισηγήθηκε τα "ξύλινα πεζοδρόμια").


Το πρόβλημα με τον κ. Παπαγγελή δεν είναι μόνο η έλλειψη πολιτικής για τα καταστήματα που έχει διχάσει την πόλη και έχει αναδείξει την ανεπάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης μιας -οποιασδήποτε-στρατηγικής.

Είναι επιπλέον πως πιστεύει ότι μπορεί να αλλάζει απόψεις αναλόγως του μικροσυμφερόντος του και των διευθετήσεων προς "εχθρούς και φίλους".
Οπως όμως μαθαίνει η viotia η τοποθέτηση των ξύλινων πεζοδρομίων και των αντίστοιχων τραπεζοκαθισμάτων στοίχισε στους καταστηματάρχες περισσότερο από 10.000 ευρώ και τα έξοδα αυτά σε τέτοια δύσκολη εποχή έγιναν με τη θετική εισήγηση του κ. Παπαγγελή. Τώρα που ο δήμαρχος άλλαξε γνώμη ποιος θα πληρώσει αυτά τα τεράστια για την εποχή κόστη; Ποιος θα χρεωθεί αυτά τα έξοδα σε μια εποχή που τα καταστήματα δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους;

Θα επανέλθουμε.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους πολίτες και να την στείλει υπογεγραμμένη στο παρόν ιστολόγιο , όπως έστειλε την πρώτη απάντηση. Το ελάχιστο .

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη, και 100.000 ευρω να ειχε στοιχησει δεν μας αφορα !ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ...ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ας αποφασιση επιτελους τη θελει να κανει ο κυριος Δημαρχος.να μας δειξει τουλαχιστον εαν φοραει παντελονια η οχι.

Ανώνυμος είπε...

O tempora o mores!
«ω καιροί! ω ήθη!»

Ανώνυμος είπε...

ρόμπες όλοι τους

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη ψευδόμενος ο άρχων της πόλης. Σε κάθε πολιτισμένη χώρα , θα είχε παραιτηθεί, για λόγους πολιτικής ευθιξίας.
Κι αυτός και οι δημοτικοί σύμβουλοί του.

Ανώνυμος είπε...

Το μπλογκ που γκρέμισε τον "Παπαγγελισμό". Δείτε ποιους ψηφίζατε. Χίλια μπράβο για την αποκάλυψη!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι αποπνέουν την οσμή της παρακμής και κάποιοι άλλοι ζούνε από αυτήν.
Δυστυχώς όμως γι αυτούς, οι Λειβαδίτες ούτε ασθενείς πολιτικά είναι, αλλά ούτε και πνευματικά ταλαίπωροι. Όσοι χτίζουν την «αταξία» δεν μπορούν να επαναφέρουν την «τάξη» παρά μόνο σαν ανέκδοτο. Και το ανέκδοτο αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει σπίτι του . Αρκετά .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

βοιωτός είπε...

3.26
Ευχαριστούμε πολύ.