Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Για το αλσύλλιο του Αγίου Λουκά στη Λιβαδειά

Από τον αναγνώστη Γ.Π. λάβαμε την ακόλουθη έκκληση:

"Άμεσα πρέπει να καθαριστεί το δάσος στην περιοχή του νεκροταφείου του Αγίου Λουκά. Η καταστάσταση είναι τραγική. Μια σπίθα μπορει να να καταστρέψει τα πάντα εκει. Ευχαριστώ"!

Η viotia θεωρεί δίκαιο το αίτημα του Γ.Π.για τον καθαρισμό εν γένει του περιαστικού δάσους της Λιβαδειάς και φρονεί ότι  στην περίπτωση αυτή οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν πολλά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ! ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ?
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ . ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ? ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο ... Φτιάχνεται και η πλατεια της εικονικής πραγματικότητας και η πλατεία της εκκλησίας του χωριού.

Αλλά εκεί ο Παπαγγελής σαν δήμαρχος ήταν μάγκας και έκανε έργα και όχι σαν τα δικά μας τα τσακάλια ( τσιφαίους ρουσαραίους και δε συμμαζεύεται) που δεν πήραν μυρουδιά του τι γίνονταν και το μόνο έργα ανάπτυξης που έκαναν ήταν η Στρατηγού Ιωάννου και η μαρμάρινη πλατεία.Στην αρχαία Αθήνα θα είχαν προ πολλού εξοστρκιστεί!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για τα δεδομενα τησ χαιρωνειασ μπορει να ηταν αριστοσ . εδω τα πραγματα φιλε ειναι τελειωσ διαφορετικα . εδω μιλαμε για αλσυλια για την προστασια τουσ και τον καθαρισμο τουσ και εκει μιλαμε για 4 κυπαρισια που τετραγωνιζουν τον χωρο το λιονταριου !!!μη μπερδευεσαι και εκτιθεσαι !!!!!