Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πήρε προσωρινή διαταγή το ΑΡΩΜΑ!

Οι αιτήσεις που οι νομικοί σύμβουλοι της καφετέριας ΑΡΩΜΑ κατέθεσαν, όπως αμέσως σας ενημέρωσε η viotia εδώ (Συνεχίζεται η διελκυστίνδα με τα "ξύλινα πεζοδρόμια") έφεραν αποτελέσμα και ελήφθη προσωρινή διαταγή αναστολής της πράξης του δημάρχου Λεβαδέων κ. Παπαγγελή για την καθαίρεση των "ξύλινων πεζοδρομίων" στην Καραγιαννοπούλου.
Αυτή τη στιγμή τα συνεργεία του Δήμου  αποκαθιστούν την προτέρα κατάσταση στην αρχή της Καραγιαννοπούλου και το κύρος του Δήμου Λεβαδέων δέχεται ένα ακόμη σκληρό πλήγμα λόγω της αλλοπρόσαλλης πολιτικής της δημοτικής αρχής...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν έχουν καταλάβει οτι τα πασοκικά κολπα τελείωσαν; έρχονται και άλλα...

Ανώνυμος είπε...

ξηλώστε τους

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον λυθεί αυτό το θέμα που τόσο πολύ μας έχει απασχολήσει τότε θα μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία! Σε αυτή την χώρα δυστυχώς μας έχουν μάθει να κοιτάζουμε το δέντρο (αυτο βλέπουμε μπροστά μας) και να χάνουμε το δάσος.
Παρόμοιο παράδειγμα με ξύλινο πεζοδρόμιο είχαμε και πολύ παλιότερα στην πόλη μας αλλά τότε περιέργως δεν είχε ενοχλήσει κανέναν μας αντιθέτως πολλοί απο εμάς είχαμε "τσιμπολογήσει κάποιο μεζεδάκι" στο συγκεκριμένο κατάστημα. Το συγκεκριμένο θέμα μου θυμίζει πάρα πολύ το ανέκδοτο "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα", και μην βιαστείτε να να συμπεράνετε οτι έχω κάποιο συμφέρον απο το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλα όπως φαίνεται δεν καταλαμβανει καθόλου χώρο πεζοδρομίου εκτός απο τις 3 ομπρέλες (που θα έπρεπε να είχαν αφαιρεθεί ήδη) αλλά 3 ή 4 θέσεις αυτοκινήτων.

Ανώνυμος είπε...

Για να ξέρετε αγαπητοί συμπολίτες αυτή την στιγμή ετοιμάζονται να ξαναλειτουργησουν κανονικά το περιβόητο "ξύλινο" πεζοδρόμιο.Αυτό είναι το κράτος μας και οι Αρχές μας, θα κάνουν όλοι τους τα στραβά μάτια και δεν τρέχει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ??? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΜΟ??? ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ??? ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΙΩΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΥΠΑΚΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...ΑΥΤΟΣ Ο <>ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΗΠΙΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ)ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ,ΤΟ ΚΑΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΡΣΩ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ...ΠΡΟΟΔΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τα μπαστουνια δεν λέει κανείς τπτ ε? μπροστά από το Style

συτά με ποιο δικαίωμα μπήκαν γαμώτη μου?

στον πεζόδρομο 2-3 καφετέριες έχουν πιάσει σχεδόν το 50% του χώρου που περπατάμε?

Γιατί γιατί γιατί???

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ??? ΠΑΣΟΚ??? ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΕΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΛΗ) ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ)ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας ολα τα σχόλια που αφορούν αυτο το θέμα βγάζω δυο συμπεράσματα:
1)Ο πεζόδρομος της μπουφίδου έχει ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα τον Stroget της Κοπεγχάγης, και 2) η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης έχει πάρει τα ηνία απο την Times Square της Νέας Υόρκης, δεν εξηγείται διαφορετικά το οτι "ξαφνικά" ολοι σκοντάφτουν πάνω σε τραπέζια και καρέκλες!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΙΩΤΕ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΑΠ/ΘΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΑΤΡΑΚΙ (ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΕΑΤΡΙΝΕ)ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΩΝΙΑ??? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ...