Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Απόψε η μεγάλη εκδήλωση του ΑΚΟΛ


Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στο θέατρο Κρύας και επιθυμία του Διοικητικού μας Συμβουλίου είναι, να την αφιερώσουμε στην αποστολή των μελών του συλλόγου «ΓΙΑΤΡΟΙ TOY ΚΟΣΜΟΥ», γι’ αυτό απευθύνουμε έκκληση, σ’ όλα τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας, να συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθειά μας, προσκομίζοντας φάρμακα ή αναλώσιμα ιατρικά υλικά.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Ομίλου μας για τη διάδοση του "Αθλητικού & Εθελοντικού Πνεύματος" και για την ενημέρωση σας, για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των "Special Olympics Ελλάς", να ενταχθούμε και να ιδρύσουμε την Τοπική Επιτροπή Νομού Βοιωτίας, με έδρα τη Λιβαδειά, τυπώσαμε Βραχιόλια Σιλικόνης.


Τα βραχιόλια είναι στο χρώμα μπλε του Α.Κ.Ο.Λ. και σε δυο μεγέθη.

Το κόστος αγοράς είναι 2 € και τα έσοδα είναι για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας και της τοπικής μας επιτροπής Special Olympics.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ!!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

teliaaa 8a paw na dw thn ekdhlosh tou kaluterou suloggou tou AKOL!!!

Ανώνυμος είπε...

ολο το δημοτικο συμβουλιο ηταν εκει !!!!μπραβο σας κυριοι . τιματε με την παρουσια σας την προσπαθεια ολων αυτων των παιδιων αλλα και των γονιων τους . !!!!Δεν θα ξεχασουμε να σας ευχαριστησουμε στην πρωτη ευκαιρια . καλο καλοκαιρι να εχετε !!! και σας εμπιστευομαστε και τα παιδια μας για να τα φιλοξενησετε στισ παιδικες κατασκηνωσεισ τισ παλιομηλιας που με τοσο μερακι και αγαπη ετοιμασατε . Δεν εχουμε εισοδηματα σαν και τα δικα σας να τα στειλουμε καπου πιο ανετα . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ !!!