Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Κατασκήνωση στην Κορινθία για την Ακαδημία taekwondo



Η Ακαδημία μας πήγε κατασκήνωση και φέτος!!! Διασκέδαση, χαλάρωση, πισίνες...ιππασία και taekwondo με τους 1500 συναθλητές από πολλούς συλλόγους του αθλήματος που συναντηθήκαμε στο ράντσο Κορινθίας !!! Μια εβδομάδα αρκετής ξεκούρασης για την προετοιμασία των αθλητών της ακαδημίας μας για τις επερχόμενες προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας της ακαδημίας taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας στη Σερβία από ξένους προπονητές του taekwondo που θα κρίνουν τις επιδόσεις των αθλητών μας και αθλητές του taekwondo που θα συμμετάσχουν στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου τον Αύγουστο του 2012!!!
Η προπονήτρια της ομάδας μας κ. Ελένη Ανδρέου και καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού-καθηγήτρια Α στο taekwondo 3 dan wtf, εύχεται καλή επιτυχία στην αγωνιστική μας ομάδα στη Σερβία και να μεταφέρουν οι αθλητές μας αυτές τις πολύτιμες γνώσεις του ολυμπιακού αθλήματος και στην πατρίδα μας που οτιδήποτε πολύ καλό στον αθλητισμό και τον πολιτισμό καθώς επίσης στις τέχνες και στα γράμματα το χρειάζεται και θα μεγαλώσει νέους και νέες με εξαίρετη και πλήρη σωματική και ψυχική υγεία και θα αντιλαμβάνονται γρήγορα το καλό στη ζωή τους και θα απορρίπτουν πολιτισμένα ότι τους είναι άχρηστο.......Και αυτά γιατί με τον καλό αθλητισμό και με την μόρφωση αλλά και με την αγωγή των οικογενειών τους θα αποκτήσουν παιδεία και θα τους χρειαζόμαστε επειγόντως στην κοινωνία μας. 


Με τιμή 
Ακαδημία taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας προπονήτρια toy taekwondo 

Ελένη Ανδρέου καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού- καθηγήτρια προπονήτρια Α του taekwondo (μαύρη ζωνη-3 α wtf korea).

Δεν υπάρχουν σχόλια: