Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αντιδράσεις προκαλεί το άρθρο της viotia για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας στη Λιβαδειά

Αντιδράσεις προκαλεί το άρθρο της viotia για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και το τμήμα του στη Λιβαδειά (δείτε το εδώ «Δώστε ΑΕΙ στη Λιβαδειά»).  Από τον αναγνώστη μας Βασ.Τ. λάβαμε το ακόλουθο άρθρο.




"Tι τα θες, τι τα γυρεύεις…Και γιατί αναζητάς ενόχους ή απολογούμενους εκεί που δεν υπάρχουν ?
Αλλού να αναζητήσεις να χρεώσεις ευθύνες και να ζητήσεις να πληρώσουν τον λογαριασμό :  Στην εποχή και στους ανθρώπους που οικοδόμησαν τον λαϊκισμό ως το ανώτατο στάδιο του σοσιαλισμού, και σε όσους λάνσαραν την θέση «κάθε πόλις και κωμόπολη και ένα πανεπιστήμιο» ως το ανώτατο στάδιο του Δημοκρατικού Προγραμματισμού

Για περισσότερα διάβασε το βιβλίο του φίλου και δασκάλου Λόη Λαμπριανίδη «Τα περιφερειακά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα-Από το αίτημα για στρατόπεδα νεοσυλλέκτων στο αίτημα για περιφερειακά πανεπιστήμια» (Παρατηρητής 1993). Η ειρωνεία είναι ότι ο Λ.Λ. βρέθηκε να είναι-αυτός ο αιρετικός-μέλος της ΔΕ του Πανεπιστήμιου της Στερεάς.

Tι τα θες, τι τα γυρεύεις, τα πράγματα έτσι παίχτηκαν κάποτε…«κάποιοι κέρδισαν» και «κάποιοι έχασαν»…Τώρα τον λογαριασμό πρέπει να τον πληρώσουν αυτοί που τότε κέρδισαν…αλλά επ’ ουδενί δεν μπορούν να φλυαρούν ακατασχέτως στα ΜΜΕ…και νάχουν και άποψη για την συγκρότηση του Πανεπιστήμιου".    

Βασ.Τ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: