Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1 στην πρεμιέρα



Με γκολ του Λουκά Βύντρα στο 34ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία και έβαλε θετικό πρόσημο στη βαθμολογική του συγκομιδή. Οι «πράσινοι» μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League και έχουν 1 βαθμό, αφού απόσβησαν την τιμωρία των -2 βαθμών που είχαν λόγω της τιμωρίας τους.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, αφού στο 19’ η σέντρα του Ναπολεόνι σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός έχασε επίσης τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν στο 26’ ο Πετρόπουλος, από πλεονεκτική θέση, σε άδεια εστία, δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά το 1-0 πέτυχε ο Λουκάς Βύντρα στο 34’, όταν μετά από το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου σκόραρε με σουτ. Στο 38’ μετά από πλασέ του Κόρμπου ο Βύντρα με διπλή προσπάθεια κατάφερε να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Η καλή εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα πρώτα 45 λεπτά, με ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια, δεν συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Ο Λεβαδειακός ανέβασε τον ρυθμό του, πίεσε από τα άκρα, αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Καρνέζη.

Κορυφαία φάση για τους Βοιωτούς ήταν η μεγάλη επέμβαση του Καρνέζη στο σουτ του Πόι στο 79΄, ωστόσο το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού παρέμεινε ως το τέλος.

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1

Γκολ:
34' Βύντρα


Κίτρινες κάρτες: Κόρμπος, Ροζέριο, Ζαουί - Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σεϊαρίδης

Κόκκινες κάρτες:
-

Λεβαδειακός (Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα (78' Ζαουί), Μουλόπουλος, Ναπολεόνι, Κόρμπος, Ροζέριο (66' Βασιλείου), Πόι, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα):
Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Πίντο, Λαγός, Μαρίνος, Ζέκα (65' Σπυρόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Χριστοδουλόπουλος (46' Σισόκο), Μαυρίας (46' Φορναρόλι), Πετρόπουλος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: